Şuan hangi macun var bilmiyorum aslında toplayan kişi kaliteli macun kullandım dedi ama değil büyük ihtimal yeni kasaya geçeceğim zaman sıvı soğutmanın kutudan çıkan macununumu kullansam veya ayrı kalitelimi alsam daha mantıklı olur
1762889139
Vardırda zevk meselesi
1762889358
Msi marka sıvı...
Kule tipi soğutucu kasada güzel durmadıklarını düşünüyorum o yüzden sıvı sogutucan devam edicem termal macun yakın zamanda yenilendi fanlar doğru takıldı sıvı soğutucudada problem yok sıkıntı kasada galiba yeni kasa sipariş verdim oda 360 mm sıvı sogutucu destekliyor
Yakın zamanda macun yenilendi ve doğru takildi fanlarda sıkıntı yok ben kasadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum eski Intel işlemcide hiç bu sıkıntılar yoktu o yüzen
Mag pano 100r pz kasa sipariş verdim oda 360 mm ye kadar destekliyor
[H3 id=''][/H3]
Herkese merhaba, öncelikle sistemimi yakın zamanda guncelledim ve AMD Ryzen 5 7600X işlemci almıştım. Eski sistemden kalan coler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm sıvı soğutucu vardı onunla devam ettim sindiye kadar. Dün baktığımda sistem yanıyor bostayken 50-55 yük altında ise 85-88...
Herkese merhaba, şu an kullandığım kasam darkFlash Phantom. Kasayi seçerken pek detaylarına bakmadan almıştım ve çok pişmanım. Hava akışı hiç yok denecek kadar az her yeri damperli cam ve öndeki damperli cam ile kasa arasındaki boşluk 0.5 santim. Öyle olunca sıcaklıklar normalin biraz üstünde...
Herkese merhaba, sıfırdan sistem dizmek istiyorum ama tek tek toplayacak kadar bilgim yok bazı bilindik sitelerde hazır sistemler satılıyor ama güvenilir mi kargoda veya bir müddet kullandıktan sonra sorun çıkar mı korkusu yüzünden bir türlü cesaret edemiyorum. Güvenilir bir site ve 35 40 bin...