Ben de dikkat ederseniz mesajımda kesinlikle almayın demedim. Sizin saçmalık diye belirttiğiniz şahsi görüşünüz gibi ben de şahsi görüşümü belirttim. Firmadan almadan önce bu site vb sitelere girerek yorum okuyup araştırmıştım. Belki aynı şekilde alacak arkadaşın da aklında bir fikir oluşur...
Çeşitli güvenilir alışveriş sitelerinden kendim topladım sistemi cuma günü. Vatan Bilgisayardan daha uyguna geldi. Güvenilir ama gerçekten benzeri sitelere göre çok pahalı.
Site üzerinden 06/11/2020 tarihinde PC hocası-gg2 sistemini ve birkaç ürün aldım aldım. Sistemden memnun kalmadım, iade ettim. İade gönderirken kargo ücretini benim karşılamamı istediler. Hadi sesimizi çıkarmadık karşıladık. 2 haftadır para iadesi yapacaklar. Bugün yapıyoruz, yarın yapıyoruz...
Ben sizin önceki mesajınızda yazmış olduğunuz sistemi dizdim ancak ekran kartım 1660 super. Gayette memnunum. Rainbow da orta ayarlarda 300 fps leri görüyorum. Benim tavsiyem bu siteden alışveriş yapmayın, yaptırmayın. Sırf bu siteden alışveriş yapıp mağdur olmamanız için üye oldum desem yeri...