Argonak isimli üyenin son içerikleri

1. A

DELL G16 (G15 TE DENEYEMEDİM) UNDERVOLT REHBERİ

Arkadaşlar merhaba; Biliyorsunuz ki dell g16 laptoplarda undervolt koruması var ve gerçekten kırması çok zor. Bu gece bunu başardım adım adım yazıcam ek sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin. Sıcaklıklar 20 derece fark ediyor. 1- FAT32 bir flash belleğe smokeless umaf kuruyorsunuz. (amd işlemciler...
  2. A

ONLINE FPS OYUNLARINDA DÜŞÜK FPS

Herkese iyi forumlar; r7 7700x+4080super+32gb ram kullanıyorum Özellikle valorantta 1280*960 çözünürlük kullanan birisiyim 1080p 240 hz monitör kullanıyorum. Sistemin occt testleri, 95 testleri cinebench testleri her şey kusursuz. Hikayeli oyunnlarda 4k en yüksek ayarlarda 144 fps sabit...
  3. A

PALİT GPU ORTADAKİ FAN HEP TAM GÜÇ ÇALIŞIYOR

yok hocam maalesef o da bir işe yaramadı işin ilginç yanı pc açıldığında kontrol edebiliyorum 5 dk sonra kontrolü kendi eline alıyor :d
  4. A

PALİT GPU ORTADAKİ FAN HEP TAM GÜÇ ÇALIŞIYOR

Palit gamingpro 4080 super kullanıyorum. Baştan söyleyeyim kendi yazılı msi afterburner bios ayarları hepsi güncel olmakla beraber şu anda bu yazıyı yazarken de 28 derecede olan ekran kartımın orta fanı tam güç çalışıoyr ve elektrikli süpürge gibi ses çıkarıyor yardımcı olabilicek var mı lütfen...
  5. A

Bilgisayar birden durduk yere reset atıyor

Bilgisayarım stress testlerinde bile gayet güzel bir iş çıkarırken anlam veremediğim bir şekilde cs oynarken kendini kapatıp yeniden açıyor hızlı bir şekilde bütün parçaları aynı anda stress testine bile soktum ssd işlemci ekran kartı dahil ramler de dahil olmak üzere ama bu testler altında...
Geri