Hocam qos olayını pek anlamadığım için forumlar üzerindeki gibi uyguladım internet hızım düştü ama pingte değişken bir şey olmadı kullandığım modem : LG8245X6-50
hocam oyun içi ayarları denedim değerleri aynı veya 2-3ms arttı bilgisayarı yeni formatladım şuan hiçbirşey internet kullanmıyor qos ayarı dediğinizi bilmiyorum bakıcam ona ama ne kadar etkileyebilir internetim kablo ile bağlı bilgisayara
İstanbul da yaşıyorum türktelekom fiber interneti var evimde yaklaşık 2 senedir belki daha fazla rekabetçi maçlarımda viyana sunucusunda 26-27 ms alıyordum almanya 30-35 arası alıyordum son 5 aydır ping değerlerim 2 ye katlandı 26 ms aldığım sunucuda 50 almaya başladım faceit'de almanya...
son zamanlarda kısıtlamalar vs ondan dolayı diyorsan bende 3-4 aydır var bu sorun elbet etkisi vardır ama olaylardan öncede böyleydi viyana serverinde 25-27 alırken şuan 50 alıyorum
4 senedir düşük ping oynuyorum son 3-4 aydır böyle hatta daha bugün ekip geldi onlarda çözemedi yarı yarıya pingim yükseldi gözlemliyorum oyunda denk gelen arkadaşlar 30 ping falan alıyor müşteri hizmetlerini arıyorum anlamıyorumlar çıkmazdayım
Arkadaşlar İstanbul da yaşıyorum cs2'de viyana sunucusunda 25-30 ping arası alıyordum almanya sunucusunda 30-35 alıyordum fakat son 3-4 aydır yükseldi benimle aynı internet sağlayıcısını yaşayıp istanbulda bu ping değerlerini alan varmı şuan 50 pingden aşşağısını alamıyorum sunucularda
İyi günler arkadaşlar aşşağıya bırakacağım sistemi satın alacağım monitörüm 1080p bir sıkıntı yaşatır mı bana?
https://www.gaming.gen.tr/urun/221919/mantis-3070ti-ryzen-5-5600x-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-ti-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Merhaba arkadaşlar ryzen 7 5800x işlemcim var 3 fanlı MSI sıvı soğutucu kullanıyordum kronik sıkıntılı çıktı şuan sıvı soğutucu arıyorum şöyle bir şey var...
@VERUS şuan ki kullandığım sistemim de bu soğutucuyu kullanıyorum bu markada da kronik bir sıkıntı varmı 3 fanlı olanları alınır mı
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB MLW-D24M-A18PC-R2 240mm (2x120m) RGB Fan İşlemci Sıvı Soğutucu