Arif.akkus isimli üyenin son içerikleri

1. A

CS2 PİNG SORUNU TÜRKTELEKOM

ama belirttiğim gibi ist. oturup aynı internet sağlayıcısını alan kişide neden problem olmayabilir ki
  2. A

Hocam qos olayını pek anlamadığım için forumlar üzerindeki gibi uyguladım internet hızım düştü ama pingte değişken bir şey olmadı kullandığım modem : LG8245X6-50
  3. A

hocam oyun içi ayarları denedim değerleri aynı veya 2-3ms arttı bilgisayarı yeni formatladım şuan hiçbirşey internet kullanmıyor qos ayarı dediğinizi bilmiyorum bakıcam ona ama ne kadar etkileyebilir internetim kablo ile bağlı bilgisayara
  4. A

İstanbul da yaşıyorum türktelekom fiber interneti var evimde yaklaşık 2 senedir belki daha fazla rekabetçi maçlarımda viyana sunucusunda 26-27 ms alıyordum almanya 30-35 arası alıyordum son 5 aydır ping değerlerim 2 ye katlandı 26 ms aldığım sunucuda 50 almaya başladım faceit'de almanya...
  5. A

Türk telekom fiber internet kullananlar bakabilir mi?

son zamanlarda kısıtlamalar vs ondan dolayı diyorsan bende 3-4 aydır var bu sorun elbet etkisi vardır ama olaylardan öncede böyleydi viyana serverinde 25-27 alırken şuan 50 alıyorum
  6. A

4 senedir düşük ping oynuyorum son 3-4 aydır böyle hatta daha bugün ekip geldi onlarda çözemedi yarı yarıya pingim yükseldi gözlemliyorum oyunda denk gelen arkadaşlar 30 ping falan alıyor müşteri hizmetlerini arıyorum anlamıyorumlar çıkmazdayım
  7. A

Arkadaşlar İstanbul da yaşıyorum cs2'de viyana sunucusunda 25-30 ping arası alıyordum almanya sunucusunda 30-35 alıyordum fakat son 3-4 aydır yükseldi benimle aynı internet sağlayıcısını yaşayıp istanbulda bu ping değerlerini alan varmı şuan 50 pingden aşşağısını alamıyorum sunucularda
  8. A

1080p Monitör sistemimde sıkıntı yaratır mı ?

Yaklaşık 5 6 ay içerisinde geçiş yapılıcak 2k monitöre fakat şimdilik hikayeli oyunlar cs go tarzı oyunlarda çok fazla fps drobu yaşatır mı
  9. A

1080p Monitör sistemimde sıkıntı yaratır mı ?

İyi günler arkadaşlar aşşağıya bırakacağım sistemi satın alacağım monitörüm 1080p bir sıkıntı yaşatır mı bana? https://www.gaming.gen.tr/urun/221919/mantis-3070ti-ryzen-5-5600x-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-ti-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. A

Sıvı soğutucu için yardım lazım

nzxt almaya karar verdim ama ses olarak biraz daha yüksek ses veriyormuş çok rahatsız edici seviyede mi ?
  11. A

Ne kadar bi ısı farkı olabilir ki aralarında
  12. A

Merhaba arkadaşlar ryzen 7 5800x işlemcim var 3 fanlı MSI sıvı soğutucu kullanıyordum kronik sıkıntılı çıktı şuan sıvı soğutucu arıyorum şöyle bir şey var...
  13. A

3 Fanli Sivi Soğutucu

@VERUS şuan ki kullandığım sistemim de bu soğutucuyu kullanıyorum bu markada da kronik bir sıkıntı varmı 3 fanlı olanları alınır mı Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB MLW-D24M-A18PC-R2 240mm (2x120m) RGB Fan İşlemci Sıvı Soğutucu
Geri