Arif0 isimli üyenin son içerikleri

1. Arif0

SteamF12TooL: İstediğiniz Görseli "Oyun İçi SS" Olarak Yükleyin

iki programın da amacı farklı, ne anlamda kastettin anlamadım. Bu program da istediğin oyuna istediğin SS i yüklemeni sağlıyor. Sanki oyun içi çekilmiş gibi.
  2. Arif0

SteamF12TooL: İstediğiniz Görseli "Oyun İçi SS" Olarak Yükleyin

Çoğunuzun bildiği gibi Steam'de oyun oynarken F12 ile aldığımız ekran görüntülerini profilimizde sergileyebiliyoruz. Ancak Photoshop ile düzenlediğimiz harika bir görseli, internetten bulduğumuz bir meme'i veya başka bir kaynakla aldığımız yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı o oyunun "Screenshot"...
  3. Arif0

Maksimum 15 bin TL Ekran Kartı

Bu sorun bi ara bende de vardı. Bi ara update ile düzelttiler evet. Shappire güzel marka ya hele nitro versiyonu ASUS ile yarışır. Ama sürücü sıkıntısı yıllardır AMD nin bir sorunu zaaten. F/P olarak 2.el de 1 numara. Ha tabikide MSI varsa ve paran varsa MSI al, yada tercihen ASUS.
  4. Arif0

Ben kullanıyorum aktif, sizin dediğiniz sıkıntısı neydi ?
  5. Arif0

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-rx-9060-xt-swift-gaming-edition-oc-rx-96tsw8gbq-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,1086038241.html Bunu takip edin 15K altı düşüyor baazen. Gene şu alttaki de olabilir...
  6. Arif0

Arkadaşlarla oynamalık oyun tavsiyesi

FPS den kastın CS gibimi. Peak diyebilirim öyleyse. Çerezlik ama oyna geç. Pummel Party olabilir yada türklerin geliştirdiği Feather Party. Project winter, raft, pro soccer online, buckshot roulette, lethal company. Bunlar geldi aklıma. Çoğu için en az 4 kişi olman gerek ama. Onun haricinde...
  7. Arif0

Kalıcı Ücretsiz Banana Hell: Mountain of Madness Steam'de Ücretsiz

Oyunun tek türkçe yorumu bağırttı : D
  8. Arif0

Yardım 2 bin TL kablosuz mouse önerisi

Açık ara hocam. karşılaştırması. Hem daha hafif hem daha iyi sensörü. Ama fiyat olarak daha pahalı tabi. Gaming gen de 2.5k ya düşüyor ara sıra. Oraya bi göz atın derim.
  9. Arif0

Yardım 2 bin TL kablosuz mouse önerisi

Scyrox V6 yada V8. 2.5K ya düşüyor. V6 ile V8 arasında sadece tipi değişik geri her şeyi aynı. V8 claw olandı sanırsam. Siz iki modele de bakın genede.
  10. Arif0

OYUN SATIN ALMADAN ÖNCE İLK VERSİYONU ALMAK ŞART MI

2. oyunu aldıysan ve ilk oyun oynanacak gibi bir gaayen yoksa, youtube dan ilk oyunun hikaye özetini izle devam et. Şahsen ben ilk oyunu da oynama taraftarıyım. Çünkü bir oyun hikayesel değil mekaniksel de değişik oluyor. Oyuna ve kişiye göre değişir. Mesela spider-man 1 i oynayıp tüm...
  11. Arif0

2. el anakart alırken nelere dikkat edeceğim ?

B550 alacağım, nelere dikkat etmem gerek ?
  12. Arif0

CS2 için klavye önerisi

Aula F87 pro düşünüyorum. Max 2k bütçem var, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  13. Arif0

Aula F87 Pro alternatifi

Switchler ve tuşların sesi aşırı hoşuma gitti. Bunun alternatifi yoksa F87 alcam. Bide CS2 de oynuyorum sizce gidermi ?
  14. Arif0

Scyrox V6 mı Attack Shark R5 ultra mı?

Ben V6 kullanıyorum, rahat güzel. Şarz olayı da 2-3 günde bir. 4K Hz de kullanıyorum.
Geri