Arif0 isimli üyenin son içerikleri

1. Arif0

Cs2 Stattrak™ Five-Seven | Karalama Silahının Ederi Nedir?

Bi alıcısı vardır ya, en kötü 20 den alınır bence.
  2. Arif0

Cs2 Stattrak™ Five-Seven | Karalama Silahının Ederi Nedir?

Hocam en az 43.olmuş sizin skininiz, bu silahlar arasında tabii. 27.olan 40 dolara koymuş floatdb de. 20 ye koyun gitsin. yada 30 a koyun. Satılmadıkça fiyat düşersiniz. Daha düşmemiş skininiz siteye ama burdan baktım. Satarken de burdan satabilirsiniz...
  3. Arif0

❌İndirim Bitti! Lenovo Gaming'den Ücretsiz Dishonored 2 Steam Key Dağıtacak Bu Çarşamba

Bende de öyle oldu. Hatta süre geriye saydı son 55 sn de girdim. 10k : D
  4. Arif0

❌İndirim Bitti! Lenovo Gaming'den Ücretsiz Dishonored 2 Steam Key Dağıtacak Bu Çarşamba

Gelir hocam. ilk 5000 den en az 2000 i unutur zaten diye tahmin ediyorum.
  5. Arif0

event başladı, bilmeyene duyrulur. 1778688232 açıldığı gibi girdim ona rağmen 10.000 deyim. 5000 tane key var zaaten. Kaçıran olmazsa almam zor.
  6. Arif0

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Okadar çok error yediki site dakkasında biticek kulaklık 30dk sürdü : D
  7. Arif0

Sepete ekleyen kişilere saçma sapan wraith mouse da eklendi mi ? Ne ayak la bunlar
  8. Arif0

Kulaklık linkine gir error 1200, sepete at error 1200, devam et error 1200, adres seç (boş), yenile error 1200, ödeme ekranına gelemedim daha. Benim için şahane bi error deneyimi idi. 1tl ye büyük hizmet aldık : D
  9. Arif0

Rdr2 gta5 gibi, hikayeli grafikler güzel oyun tavsiyesi

Yok hocam GOTY torpilli oyunları boykot ediyom.
  10. Arif0

Rdr2 gta5 gibi, hikayeli grafikler güzel oyun tavsiyesi

GTA4 : D 1776696432 Şaka bi yana dediğin örnekler çok uç hani. GoW olabilir Yakuza 0 olabilir Batman Arkham Knight olabilir Days gone olabilir.
  11. Arif0

❌İndirim Bitti! Detroit: Become Human 28,4 TL 🔥

Güzel oyun özellikle kol ile oynamanız lazım. Denk gelirseniz steam de 3 dolara kadar düşüyor. Yada epic için DS4windows kurun. Her türlü oynayın oynatın. Bu sizin geleceğiniz, anlayana :D
  12. Arif0

Yardım Sapphire Nitro+ Rx 9070XT den Herhangi bir RTX 5070ti karta geçilir mi?

Değmez, yani render almak gibi bi alışkanlığınız yoksa ki CUDA hariç AMD de hiç fena değil render da. Şu son 2 yıldır nvidia, amd den daha kötü driver üretiyor nedense. Bence 5000 serisi nvidia alınmaz, amd daha iyi ama tercih meselesi hani.
Geri