bu yöntem sayesinde kontrolcüyü direkt olarak xbox360 kontrolcüsü gibi gösterebiliyorsunuz. Benim sorunumu bu çözdü xbox gamepass ten aldım fifa 23'ü x360ce çalıştıramamıştım.
Fiyatı hala fazla değil bence. 9500 TL leri görmüştü belki tekrar 8000 olur bilemiyorum. Fan sesi normaldi hocam arkadaşın pc de. Amazon satıcı ve göndericili bir ürün zaten 1 ay iade hakkın var. Acer modeli bilmiyorum, daha iyi bir işlemci var, SSD 2 katı ama yorumlarda panelini çok gömmüşler...
Kesinlikle son yoruma katılıyorum satıcısı amazon olmayan ürünleri çok tercih etmeyin, göndericisi amazon lojistik olursada tercih edebilirsiniz bütün sorumluluk amazonda oluyor satıcı ile sizleri uğrastırmıyor. Satıcı ile cozulmeyen sorunda A dan Z ye garantisi var Amazonun fakat bu islemler...
Şimdi hocam yeni kart takıldığında sisteme format atıldı mı veya eski sürücü DDU güvenli mod ile güzelce kaldırıldı mı? Yeni sürücü kuruldu mu?
Bunlar önemli oluyor sürücü çakışması olabiliyor sonuç olarak eski kartın nvidia yazılımı yenisi amd. Temiz bir sürücü kurulumu yapmanı öneririm.
Sürücü yüklemeden önce DDU ile temiz bir şekilde sürücüyü kaldır önce. Güvenli modda temizliği baştırsan daha iyi olur. İnternette anlatımları var programın nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili. Sonra whql sürümü kur hocam.
Prime Gaming kodumu paylaşıyorum. 4ZBB-PJGG-XC7G-88BJ-SHTH Oyunu gerçekten oynamak isteyen bir arkadaş kullanabilir. Origin üzerinden kodu girmeniz lazım.