ArifD isimli üyenin son içerikleri

1. ArifD

Xboxı olmayıp Amazon Prime'ı olan birisinden isteğim

7YW3R-QP4Y3-VJJC7-7VQWC-V267Z xbox için bu yine
  2. ArifD

FİFA 23 gamepad görmüyor

bu yöntem sayesinde kontrolcüyü direkt olarak xbox360 kontrolcüsü gibi gösterebiliyorsunuz. Benim sorunumu bu çözdü xbox gamepass ten aldım fifa 23'ü x360ce çalıştıramamıştım.
  3. ArifD

❌İndirim Bitti! ASUS Vivobook 15 M1502ıa-ej134 Ryzen 5 4600h 8gb Ram 512gb Ssd 15.6 Inç 8.999TL

Fiyatı hala fazla değil bence. 9500 TL leri görmüştü belki tekrar 8000 olur bilemiyorum. Fan sesi normaldi hocam arkadaşın pc de. Amazon satıcı ve göndericili bir ürün zaten 1 ay iade hakkın var. Acer modeli bilmiyorum, daha iyi bir işlemci var, SSD 2 katı ama yorumlarda panelini çok gömmüşler...
  4. ArifD

❌İndirim Bitti! ASUS Vivobook 15 M1502ıa-ej134 Ryzen 5 4600h 8gb Ram 512gb Ssd 15.6 Inç 8.999TL

8000 TL di malesef artmış fiyatı çok arkadaşıma aldırdım iyi cihaz...
  5. ArifD

Wolfenstein: The New Order Prime Ücretsiz Kod

YUWU7041091FA6CAF5 kullanmayacağım dileyen https://www.gog.com/redeem buradan aktif edebilir.
  6. ArifD

Monster Pusat XL Oyuncu Mousepad (80x30 cm) 179 tl

Klasse mi bu mu biraz daha yorum yapar mısınız ona göre almak istiyorum.
  7. ArifD

🔥İndirim Amd Ryzen 5600 2760 TL + Ryzen 3600 1997 TL Amazon.com.tr

Bu tray olayına pek ısınamadım gibi, iade ürünü kargolamayacağı falan ne malum diye düşünüyorum. Kapalı kutu olanına yöneleceğim gibi.
  8. ArifD

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700x 3.758₺

Hangi siteden aldın hocam? Tray işlemciler nasıl kargolanıyor birde sonuçta pinler işlemcinin üzerinde.
  9. ArifD

🔥İndirim Honorall 6 LT AirFry 1960 TL

Kesinlikle son yoruma katılıyorum satıcısı amazon olmayan ürünleri çok tercih etmeyin, göndericisi amazon lojistik olursada tercih edebilirsiniz bütün sorumluluk amazonda oluyor satıcı ile sizleri uğrastırmıyor. Satıcı ile cozulmeyen sorunda A dan Z ye garantisi var Amazonun fakat bu islemler...
  10. ArifD

RX 550 FPS Drop ve Düşük FPS

Şimdi hocam yeni kart takıldığında sisteme format atıldı mı veya eski sürücü DDU güvenli mod ile güzelce kaldırıldı mı? Yeni sürücü kuruldu mu? Bunlar önemli oluyor sürücü çakışması olabiliyor sonuç olarak eski kartın nvidia yazılımı yenisi amd. Temiz bir sürücü kurulumu yapmanı öneririm.
  11. ArifD

Bilgisayarımda bir aydır yaşadığım problem 2 senelik bilgisayar

Sürücü yüklemeden önce DDU ile temiz bir şekilde sürücüyü kaldır önce. Güvenli modda temizliği baştırsan daha iyi olur. İnternette anlatımları var programın nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili. Sonra whql sürümü kur hocam.
  12. ArifD

🔥İndirim YEMEKSEPETİ YENI KOD 40 TL ALTLIMITSIZ

Çok teşekkür ederim kardeşim adamsın.
  13. ArifD

Dead Space 2 Prime Kodu

Origin arkadaşlar da kullanan olmuştur büyük ihtimal.
  14. ArifD

Dead Space 2 Prime Kodu

Merhabalar, Dead Space 2 kodumu paylaşıyorum. F79Z-VYUK-PDEM-CB8K-EFSY
  15. ArifD

Prime Madden NFL 22 Kodu

Prime Gaming kodumu paylaşıyorum. 4ZBB-PJGG-XC7G-88BJ-SHTH Oyunu gerçekten oynamak isteyen bir arkadaş kullanabilir. Origin üzerinden kodu girmeniz lazım.
Geri