arifdgc isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sayısal 100 Bin Sıralama ile Nereye Gidebilirim?

her şeyi yaz ama bilgisayar mühendisliğinden uzak dur derim yapay zekanın en çok etkilediği alanalrın başında geliyor. 24 25 26 sıralamlara bak bilgisayar mühendisliği sürekli düşüşte bence mantıksız olur
  2. A

Sayısal 100 Bin Sıralama ile Nereye Gidebilirim?

eğer tıp yapamayacaksan bence mezuna kalmanın pek bi anlamı kalmıyor iş garanti olsun diyorsan hemşirelik yazmalısın biraz sürünürüm 3 5 yıl sonra güzel para kazanırım sorun yok diyorsan mühendislik mimarlık, ama benim de ilgimi çeken uçak gövde motor bakım bölümü revaçta havacılık sektöründe...
  3. A

Mobil Klima Alınır mı?

30 bin TL'ye alınmaz normal klima fiyatı
  4. A

Mobil Klima Alınır mı?

dediğin doğru ama diğerlerine çöp demek saçma saydığın 3 marka trde olsa olsa yüzde 15 lik kısmı oluşturur geri kalanı çöp olsaydı millet klima kullanamazdı sürekli bozulurdu dediklerin iyi ama 10 klık fark yok bizde kullanıyoruz 12000 btu baymak , tcl , bosch kısaca iç dış bakır borulu belli...
  5. A

Yurtdışı iPhone 17 Pro Max Dual Sim Kullanabilir Miyim?

110 tl ücreti var uygulamadan yapabilirsiniz hat değişikliği diyerek
  6. A

Yurtdışı iPhone 17 Pro Max Dual Sim Kullanabilir Miyim?

dostum adam gürcistan telefonu almamış olabilir adamlara da dışarıdan gelmiştir belki hocam e sim için bayiye gitmeden türk telekom uygulamasından geçiş yaptım vodafoneu bilmiyorum bi bakın ama uygulamaya çift e sim benimki de japon cihazı 8 ay boyunca kullanabiliyoruz e sim fiziksel sim...
  7. A

Osmo Pocket 4 İçin Uygun Fiyat Nerede

japonyadan 28 e aldı arkadaş creator combo paketi ile
  8. A

iPhone 17 Pro ile Pro Max Arasında Fark Var mı?

17 pro küçük olduğu için daha çok ısınıyor bir de ekran ve pil farkı var pil önemli dersen pro max baya iyi harici büyük fark yok konudan bağımsız yd için o fiyatlar çok yüksek düz hesap yarı yarıya olması lazım ya da yarıdan biraz pahalı 74 bin baya pahalı geldi bana japonyadan düz 17 getirttim...
  9. A

28000 TL Bütçe Klima Önerisi

tcl breezeın 1.0 aldık taktırdık gayet güzel bu fiyata delikli soğutma sunan tek marka hafiften soğutuyor o modda. wifi var uygulamadan kontrol var artıları bunlar. eksisi ise servisi kötü işin başında durmanız lazım
  10. A

IOS Iphone Telefonlar Arasında Kaldım

17 ideal 6.3” 6,7 et tahtası gibi çok büyük cepte de rahat ettirmez
  11. A

Sahil İçin Bisiklet Tavsiyesi

amortisör ne kadar yaylanıyor ses yapıyor mu zincir ne durumda ezik çizik çok mu vites geçişleri nasıl lastikler ne durumda kötüyse pazarlık vs.
  12. A

Sahil İçin Bisiklet Tavsiyesi

yol bisikleti güzel ama altından geçen her şeyi hissedersin şehir bisikleti dediğimiz ince lastikli bisikletler var onlarda ön amortisör var ve daha konforlu tavsiyem carraro sportive 223 225 hangisine bütçen yeterse. şehir bisikleti bakmanı tavsiye ederim genel olarak
  13. A

Şehir İçi Bisiklet Tavsiyesi

Aktarıcıları giriş seviyesi değil bence iyi bu olabilir Sportive 225 öneririm 230 sanırım eski kasaydı güncellemediler ama emin değilim yeni kasa bu fiyata varsa o da alınır hem hafif araziye girersin hem de yolda akıp gider 2 senedir sportive 223 kullanıyorum çok şükür sorunu sıkıntısı olmadı...
  14. A

Acil iPhone Telefon Onerisi

80 bine 15 pro veya max aşırı mantıksız tr 16 pro/max alabilir ve arada fark var değecek kadar
  15. A

Iphone 17 Pro Sarj Hk

https://amzn.eu/d/0j7RoZ9l https://amzn.eu/d/0guC96U4 Bunlar fena durmuyor
Geri