arifdgc isimli üyenin son içerikleri

1. A

2012 Honda Civic Hakkında

2012 araca 1 m verilir mi sence hem de dost ticaretinde hiç bişey olmasa bile bişey olur sıkıntı çıkar aranız bozulur. Hiç bulaşma
  2. A

Yardım S26 Kayıtlı Vs Iphone 17pro Yurt Dışı

iphone fiyatı çok gereksiz arttı amazondan amazon satıcılı s26 tavsiye ederim 17 kullanıcısı olarak 1789032819 bende samsung düşünüyorum sonraki telefon olarak
  3. A

Öneri 100 Bin TL Bütçeye Laptop Önerisi

bu acerın düz nitro serisi v olandan bahsetmiyorum düz seride niye 5060 ya da 5050 yok üretilmiyo mu distribütör mü getirmiyor 5070 e ihtiyacım yok kasa güncellemek için geçmek istiyorum
  4. A

Apple Tüm iPhone Modellerine Zam Yaptı

bu fiyatlar ne satmamaya yemin mi etmişler aşşırı pahalı 70000 e s25 ultra alınır direkt amazondan
  5. A

2023 Clio 1.0 Tce X-Tronic mi, 2018 Polo 1.0 Tsı Dsg mi?

peugeot 308 de bakılabilir 1150 bütçeye dizel otomatik
  6. A

2023 Clio 1.0 Tce X-Tronic mi, 2018 Polo 1.0 Tsı Dsg mi?

andcetin yazıp youtubea clionun sorunlarını dinleyebilirsin eski nesline göre oldukça problemli bi araç haline geldi.1150 ye 2018 polo da kulağa hiç mantıklı gelmiyor. Manuel düşünürüm dersen golf 7.5 veya bütçe artırırsan golf 8 dahi geliyor 1350 civarına. Hem de üst segmente çıkmış olursun her...
  7. A

iPhone 16 Pro Pili Gereğinden Hızlı Bitiyor.

12 miniden buna geçtim hocam ilk 1 hafta aşırı büyğk geldi küçük telefon iyidir. İos 27 ile piller düzelir inşallah
  8. A

iPhone 16 Pro Pili Gereğinden Hızlı Bitiyor.

hocam eski yeni farketmiyor tüm iphonelar şu an cayır cayır yanıyo ios 26 yüklü olanlar. iphone 17 var sıfır o bile kasıyo donuyo rezalet bi sürüm 26 sürümü. Telefonunuz güzel ios 27 bekleyin. orijinal harici pil de taktırmayın ne olursa olsun. pil 99 ip 17 ekran süresi şarjda kullanmadım ve...
  9. A

Yardım Hızlı Şarjlı Powerbank Önerisi Yurtdışı Tatili İçin

1000 liraya iyiydi şu an artmış stok bitmiş
  10. A

Yardım Hızlı Şarjlı Powerbank Önerisi Yurtdışı Tatili İçin

spigen 20000 mah metal kasa olan var gayet güzel hızlı şarj ediyo/oluyo bakıkabilir
  11. A

Bu Acer 4060 Laptop 2.El Alınır mı

yüzde 84 civarı gözüküyo pil sağlığı bilgisayar kaç yıllık olduğuna göre değişir ama fena değil benimki 4. yılına gircek yüzde 75 ordan hesap et kozmetik sıkıntı sadece oysa çok sıkıntı değil gibi başka şeyler varsa satıcıyla konuş
  12. A

Bu Acer 4060 Laptop 2.El Alınır mı

hw monitör diye bşr uygulana var indirin açın sonra en alt ksımında battery diyo orda bataryanın anlık şarj durumu bi de kayıp oranını gösteriyor benimki 4. yılına gircem yüzde 75 mesela kayıp 25 gösteriyor
  13. A

iPhone 11 Pro Cihazım İçin E-Sim Qr Kod Almalıyım

haziranda aldım uygulama üzerinden benden öyle bir şey istemedi
  14. A

2.El Laptop Acer Nitro 5

evet 140w 4050 gaming test yaz youtubea her şeyi çıkıyo yer yer 130 w bile çekiyo kart baya iyi fiyatına göre bende düşünüyorum aynısını. 3050 den geçsem bile fark olur yani
  15. A

iPhone 11 Pro Cihazım İçin E-Sim Qr Kod Almalıyım

dostum e sim öyle bir şey değil hat sahibi babamdı ben uygulamadan e sim için qr aldım uygulamadan alabilirsin babanın yanında olmasına gerek yok
Geri