arifdgc isimli üyenin son içerikleri

1. A

İnternete Aylık Ne Kadar Veriyorsunuz

200/20 sol 700 tl
  2. A

Ios 26.6 Sürümüne Güncellemek

17 ye yaptım şu anlık sıkıntı yok gibi pili yazarım kullandıkça
  3. A

hayır normal güncelleme
  4. A

güncelleyen var mı pil nasıl geçmeye değer mi
  5. A

2012 Jetta mı 2020 Egea mı

tabii ki egea
  6. A

Köşeye Sıkışmış Bir Askeri Öğrenci Olarak Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

askerlik kolay demedim dostum eminim zordur fazlasıyla ama şu saatten sonra sınava hazırlanıp yapacağı her meslek böyle olacak kolaya ekmek yok şu devirde 22 yaş sınava gir 4 yıl oku yaş oldu 26 deneyim 0 . işsiz dahi kalabilir sağlık okumazsa yani baya şanslı olması lazım sağlık içinde .
  7. A

Köşeye Sıkışmış Bir Askeri Öğrenci Olarak Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

hocam asker olup 90 k maaş varken kimse bime girmez askerlik kolay demiyorum ama onla orantılı maaş da artıyor bimde çalışma işi çok zor maaşına göre. benzer yaşlardayız geleceği çok dert ediyoruz. bence kız arkadaşını ikna etmeye bak sık sık yanına git vs şu devirde iş değiştirmek çok zor 22...
  8. A

Hepsiburada (Teknorya) Son Stok Ürün İçin İade mi Değişim mi Talep Edilmeli?

üst model verir mi diyorsan şansa bağlı eğer alacağın laptop hazırsa değişimle vs hiç uğraşma iadeni al hemen diğer laptopunu al çünkü birden fiyatlar yükselirse zararlı çıkarsın
  9. A

🔥İndirim İstanbul-Paris Gidiş Dönüş Uçak Bileti 6852₺!

kış için pegasusla daha uyguna alınabilir kampanya beklemek lazım
  10. A

Mimarlıkta Kullanılabilecek Laptop

şöyle söyleyeyim r5 6600h rtx 3050 95w 16ram laptop ile tüm mimarlık uygulamalarını sorunsuz çalıştırıp işlerimi halledebiliyorum revit autocad photoshop sketchup sorunsuz tüm işlerimi halledebiliyorum arka arkaya açık dahi olsa. Sadece lumıonda en düşük ayarda ve ölçeği düşük kullanmak zorunda...
  11. A

Sayısal 100 Bin Sıralama ile Nereye Gidebilirim?

her şeyi yaz ama bilgisayar mühendisliğinden uzak dur derim yapay zekanın en çok etkilediği alanalrın başında geliyor. 24 25 26 sıralamlara bak bilgisayar mühendisliği sürekli düşüşte bence mantıksız olur
  12. A

Sayısal 100 Bin Sıralama ile Nereye Gidebilirim?

eğer tıp yapamayacaksan bence mezuna kalmanın pek bi anlamı kalmıyor iş garanti olsun diyorsan hemşirelik yazmalısın biraz sürünürüm 3 5 yıl sonra güzel para kazanırım sorun yok diyorsan mühendislik mimarlık, ama benim de ilgimi çeken uçak gövde motor bakım bölümü revaçta havacılık sektöründe...
  13. A

Mobil Klima Alınır mı?

30 bin TL'ye alınmaz normal klima fiyatı
  14. A

Mobil Klima Alınır mı?

dediğin doğru ama diğerlerine çöp demek saçma saydığın 3 marka trde olsa olsa yüzde 15 lik kısmı oluşturur geri kalanı çöp olsaydı millet klima kullanamazdı sürekli bozulurdu dediklerin iyi ama 10 klık fark yok bizde kullanıyoruz 12000 btu baymak , tcl , bosch kısaca iç dış bakır borulu belli...
  15. A

Yurtdışı iPhone 17 Pro Max Dual Sim Kullanabilir Miyim?

110 tl ücreti var uygulamadan yapabilirsiniz hat değişikliği diyerek
Geri