arifdgc isimli üyenin son içerikleri

1. A

Şehir İçi Bisiklet Tavsiyesi

Aktarıcıları giriş seviyesi değil bence iyi bu olabilir Sportive 225 öneririm 230 sanırım eski kasaydı güncellemediler ama emin değilim yeni kasa bu fiyata varsa o da alınır hem hafif araziye girersin hem de yolda akıp gider 2 senedir sportive 223 kullanıyorum çok şükür sorunu sıkıntısı olmadı...
  2. A

Acil iPhone Telefon Onerisi

80 bine 15 pro veya max aşırı mantıksız tr 16 pro/max alabilir ve arada fark var değecek kadar
  3. A

Iphone 17 Pro Sarj Hk

https://amzn.eu/d/0j7RoZ9l https://amzn.eu/d/0guC96U4 Bunlar fena durmuyor
  4. A

Iphone 17 Pro Sarj Hk

40 w a kadar destekliyor spigen anker veya bilindik başka marka alınabilir orj 20 w çok yavaş kalıyor
  5. A

Iphone 17 Pro Sarj Hk

başka adaptörle şarj etmeyi dene oluyırsa adaptörde sorun vardır yoksa küçük bi ihtimal olsa da telefonda da sıkıntı olabilir
  6. A

iPhone 15 Pil Değerleri

20-80 yapıyo musun Şarjdayken oynuyo musun Sürekli hücresel veri mi kullanıyorsun yoksa wifi da var mı Bunlar çok etkiliyor 17 var bende 150 devirde 99 arkadaşımda 15 var 100 devirde 99 çok değişiyor yani
  7. A

Mühendislik Programları İçin Laptop Önerisi

Hepsinde olacak diye bir şey yok sonuçta elektronik şans işi biraz
  8. A

Acer Nitro 5 Isınma Sorunu (Turbo Boost)

fanları maxlama ömrünü kısaltırsın cihazı performansa çek kendi artırır fan hızını. 7 8 aydır aktif kullanıyorsan macunun ömrü bitmiştir iyi bir macun ile bakımını yapman lazım thermal grizzly kryounaout kullanıyorum aynı kasa laptopta gayet memnunum günlük işlerde fan kapatıyor 40 derece altında
  9. A

Forza 6 Fps Drop Sorunu

bugün okuduğum 3. Falan amd ekran kartlı arkadaşın sorunu. Bence forza amdye baya bi optimşzasyon yapması gerekiyor. 3050 laptop ile dropsuz oynuyorum high ultra arası 35 40 fps
  10. A

Macbook Tavsiyesi İstiyorum

Öğrenci indirimiyle air m4 alınır her işinizi görür https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-inc-m4-10cpu-8gpu-16gb-256gb-gok-mavisi-mc6t4tu-a
  11. A

Iphone 17 Aksesuarları

hocam bu kadar abanmaya gerek yok lenstir toz filtresidir sonuçta bu da bir telefon ona göre kullanmak lazım. Kırılmaz ekran koruyucu için kamerayı bozmayan cam spigen tavsiye ederim kendim de kullanıyorum. Kenarları siyah değil hayalet de değil normal cam. Adaptör olarak 27w spigen kullanıyorum...
  12. A

Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

Akbank axess sarı kart Ziraat kk Garanti kk
  13. A

Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

Genç kartt vs limiti çok zor artıyor normal karts geçmeni tavsiye ederim 1 gün sigorta girişim var 3 bankada toplam 175 k limit var Limitin yüzde altmışını harcayıp kırkını bırakmak en iyi kredi puanını verir. Her salı findeksten ücretsiz kredi notu sorgulayabilirsiniz
  14. A

Yardım Taksitli iPhone 15 Pro

70000 e alabileceğin bi ton cihaz var 15 pro ne alaka
  15. A

İphone 17 Veya İphone Air Mi Hangisini Önerirsiniz?

zam geldi 77 den 85 e çıktı düz
Geri