arifdgc isimli üyenin son içerikleri

1. A

IOS Yeni telefon aldım bazı sorularım var.

dostum yurtdışı bile olsa adamın kendi malı belli ki korumak istiyor size noluyor ha 800 ha 80 dolar herkesin malı kendine kıymetli
  2. A

evet becase yazınca sitede
  3. A

70 bin telefona vermiş adam gibi korusun sonra bişey olduğunda başı ağrır
  4. A

Becase 5 al 2 öde var tanesi 155 e geliyordu en son 1 tane magsafe al 4 tane lansman al istediğin renklerde Ekran koruyucu olarak spigen alabilirsin 600 civarı fiyatı olması lazım ama gerçekten kalın ve kaliteli duruyor bir kere alıp birkaç sene kullanırsın en azından hayırlı olsun telefon bende...
  5. A

IOS IOS 26.3 Yayınlandı İşte Yenilikler

kesinlikle sıfır cihaz alıyosun bir sürü sorun bence 17lerin pilleri çok iyi gitmesi gerekiyor bu durumda bile fena değiller güncellemeyle umarım düzelir
  6. A

sıfır iphone 17 de bunlar var 13 14 vs bahsetmiyorum güncellememek en iyisi 18 de stabilite vardı
  7. A

en leş ios 26 benim gördüğüm. bildirime tıklıyorum tık tık sesi 2 3 saniye çalmaya devam ediyor telefon çalıyor açıyorum zil sesi 2 3 sn çalmaya devam ediyor nadirde olsa takılmalar oluyor pil zaten söylememe gerek yok eski apple yok yani biraz hayal kırıklığı son iphonelar ve ios
  8. A

Termal macunu iyi mi?

hepsiburada ya da amazon satıcılı aldım ben
  9. A

Termal macunu iyi mi?

evet çok iyi pump out yapması uzun zaman alıyor mx4 mx6 dan memnun kalmadım
  10. A

Yardım Yurtdışı ps 5 alma gumruk sıkıntı olur mu

430 euroyu hiç duymadım belki yeni gelmiş olabilir ama 1 tane kendi kullanımın için alabilirsin hiçbir sıkıntı yapamazlar hakkın var çünkü.Yurtdışından almak aşşırı mantıklı neredeyse yarı fiyatına geliyor bende öyle yapcam
  11. A

Termal macunu iyi mi?

thermal grizzly kryounaut
  12. A

İlk defa aktarma ucacağım

aynı havayolundan aldıysan direkt aktarılıyor bir de valizin üzerindeki etikete bak gideceğin destinasyonunun kodu varsa hiçbişey yapmana gerek yok
  13. A

IPhone 16 Pro Max şarjı çok hızlı tükeniyor

sıfır iphone 17 ile tamamen hücresel veri ve ios 26 da kullanınca 5 saat alıyorum 80 20 arası tamamen wifi ile kullanırsam 6 7 saati görüyor baya farkediyor wifi ve hücresel bir de ios ile ilgili olabilir benim gördüğüm en berbat güncelleme telefonu açıyorum zil sesi hala çalıyor 2 3 sn instada...
  14. A

Yardım Word Excel için Laptop tavsiyesi

Kesinlikle alınmaz attığınız arkadaşın attığı hp bakabilirsiniz
Geri