arifdgc isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Elden Taksitli Imeı Garantili Yd iPhone 17 Pro Satan Sayfalar Güvenilir mi? 58k

iphone ve kapanmama garantisi veremezler 8 ay sonunda kapanır o cihazlar. androidse bilen arkadaşlar yazsın server durumları nasıl bilmiyorum
  2. A

Öneri Acer Nitro 18 Ryzen Aı 7 350 16 GB 1 Tb SSD Rtx5070tı 18"

alınır gibi duruyor sadece pttavm ve satıcı güven vermiyor bilgisayar okey gibi. nitro 16 larda birkaç tanesinde sıvı metalin akması sorunu olmuştu.Onun haricinde kroniği yok gibi bişeydi nitro5 kullanıyorum gayet güzel.
  3. A

Rusyaya Nasıl Para Gönderebilirim ?

biz makedonyada tebden 5 euro komisyonla 30 euro çekmiştik meblağ bu kadar ufaksa yardımcı olabilir belki 5 euro karşılığında
  4. A

Yurtiçi Uçak Biletini En Ucuz Nasıl Alabilirim

thyden öğrenci indirimi ile yüzde 20 düşüyor uygulamada geçerli diye biliyorum
  5. A

Yardım Kendi Masamı Nasıl Yaptırırım?

özel yapım her zaman daha pahalı olur bu bütçeye internetten bişeyler kovalamak daha mantıklı gibi
  6. A

Görüklede Hızlı İnternetli Mekan Önerileri

espressolab görükle
  7. A

İlk Araç Hatchback Önerisi

kesinlikle katılıyorum segmentinin öncüsü bizde de var sıfır almaktansa bu araç çok daha kaliteli ve dq200 şanzıman harici kroniği yok denecek kadar az
  8. A

Hangi Bankadan Kredi Kartı Almalıyım

genelde axess ve wordde aşırı taksit oluyor bende axess kullanıyorum ref isteyen olursa atabilirim paylaşabiliriz
  9. A

Ios 26.6 Sürümüne Güncellemek

ben açıkçası pek bir değişiklik göremedim düz 17 de. pil de aynı ısınmada aynı gibi ama bu süreçte sadece mobil veri kullandım bağda. eve geçince belki wifi da daha uzun süre gider ama normalde de öyleydi zaten. 1785485859 .
  10. A

İnternete Aylık Ne Kadar Para Veriyorsunuz ?

200/20 sol 700 tl
  11. A

17 ye yaptım şu anlık sıkıntı yok gibi pili yazarım kullandıkça
  12. A

hayır normal güncelleme
  13. A

güncelleyen var mı pil nasıl geçmeye değer mi
  14. A

2012 Jetta mı 2020 Egea mı

tabii ki egea
  15. A

Köşeye Sıkışmış Bir Askeri Öğrenci Olarak Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

askerlik kolay demedim dostum eminim zordur fazlasıyla ama şu saatten sonra sınava hazırlanıp yapacağı her meslek böyle olacak kolaya ekmek yok şu devirde 22 yaş sınava gir 4 yıl oku yaş oldu 26 deneyim 0 . işsiz dahi kalabilir sağlık okumazsa yani baya şanslı olması lazım sağlık içinde .
Geri