iphone fiyatı çok gereksiz arttı amazondan amazon satıcılı s26 tavsiye ederim 17 kullanıcısı olarak
1789032819
bende samsung düşünüyorum sonraki telefon olarak
bu acerın düz nitro serisi v olandan bahsetmiyorum düz seride niye 5060 ya da 5050 yok üretilmiyo mu distribütör mü getirmiyor 5070 e ihtiyacım yok kasa güncellemek için geçmek istiyorum
andcetin yazıp youtubea clionun sorunlarını dinleyebilirsin eski nesline göre oldukça problemli bi araç haline geldi.1150 ye 2018 polo da kulağa hiç mantıklı gelmiyor. Manuel düşünürüm dersen golf 7.5 veya bütçe artırırsan golf 8 dahi geliyor 1350 civarına. Hem de üst segmente çıkmış olursun her...
hocam eski yeni farketmiyor tüm iphonelar şu an cayır cayır yanıyo ios 26 yüklü olanlar. iphone 17 var sıfır o bile kasıyo donuyo rezalet bi sürüm 26 sürümü. Telefonunuz güzel ios 27 bekleyin. orijinal harici pil de taktırmayın ne olursa olsun. pil 99 ip 17 ekran süresi şarjda kullanmadım ve...
yüzde 84 civarı gözüküyo pil sağlığı bilgisayar kaç yıllık olduğuna göre değişir ama fena değil benimki 4. yılına gircek yüzde 75 ordan hesap et
kozmetik sıkıntı sadece oysa çok sıkıntı değil gibi başka şeyler varsa satıcıyla konuş
hw monitör diye bşr uygulana var indirin açın sonra en alt ksımında battery diyo orda bataryanın anlık şarj durumu bi de kayıp oranını gösteriyor benimki 4. yılına gircem yüzde 75 mesela kayıp 25 gösteriyor
evet 140w 4050 gaming test yaz youtubea her şeyi çıkıyo yer yer 130 w bile çekiyo kart baya iyi fiyatına göre bende düşünüyorum aynısını. 3050 den geçsem bile fark olur yani