Aktarıcıları giriş seviyesi değil bence iyi bu olabilir
Sportive 225 öneririm 230 sanırım eski kasaydı güncellemediler ama emin değilim yeni kasa bu fiyata varsa o da alınır hem hafif araziye girersin hem de yolda akıp gider 2 senedir sportive 223 kullanıyorum çok şükür sorunu sıkıntısı olmadı...
20-80 yapıyo musun
Şarjdayken oynuyo musun
Sürekli hücresel veri mi kullanıyorsun yoksa wifi da var mı
Bunlar çok etkiliyor 17 var bende 150 devirde 99 arkadaşımda 15 var 100 devirde 99 çok değişiyor yani
fanları maxlama ömrünü kısaltırsın cihazı performansa çek kendi artırır fan hızını. 7 8 aydır aktif kullanıyorsan macunun ömrü bitmiştir iyi bir macun ile bakımını yapman lazım thermal grizzly kryounaout kullanıyorum aynı kasa laptopta gayet memnunum günlük işlerde fan kapatıyor 40 derece altında
bugün okuduğum 3. Falan amd ekran kartlı arkadaşın sorunu. Bence forza amdye baya bi optimşzasyon yapması gerekiyor. 3050 laptop ile dropsuz oynuyorum high ultra arası 35 40 fps
hocam bu kadar abanmaya gerek yok lenstir toz filtresidir sonuçta bu da bir telefon ona göre kullanmak lazım. Kırılmaz ekran koruyucu için kamerayı bozmayan cam spigen tavsiye ederim kendim de kullanıyorum. Kenarları siyah değil hayalet de değil normal cam. Adaptör olarak 27w spigen kullanıyorum...
Genç kartt vs limiti çok zor artıyor normal karts geçmeni tavsiye ederim 1 gün sigorta girişim var 3 bankada toplam 175 k limit var
Limitin yüzde altmışını harcayıp kırkını bırakmak en iyi kredi puanını verir. Her salı findeksten ücretsiz kredi notu sorgulayabilirsiniz