alınır gibi duruyor sadece pttavm ve satıcı güven vermiyor bilgisayar okey gibi. nitro 16 larda birkaç tanesinde sıvı metalin akması sorunu olmuştu.Onun haricinde kroniği yok gibi bişeydi nitro5 kullanıyorum gayet güzel.
kesinlikle katılıyorum segmentinin öncüsü bizde de var sıfır almaktansa bu araç çok daha kaliteli ve dq200 şanzıman harici kroniği yok denecek kadar az
ben açıkçası pek bir değişiklik göremedim düz 17 de. pil de aynı ısınmada aynı gibi ama bu süreçte sadece mobil veri kullandım bağda. eve geçince belki wifi da daha uzun süre gider ama normalde de öyleydi zaten.
1785485859
.
askerlik kolay demedim dostum eminim zordur fazlasıyla ama şu saatten sonra sınava hazırlanıp yapacağı her meslek böyle olacak kolaya ekmek yok şu devirde 22 yaş sınava gir 4 yıl oku yaş oldu 26 deneyim 0 . işsiz dahi kalabilir sağlık okumazsa yani baya şanslı olması lazım sağlık içinde .