Arifffs isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Yeni M.2 SSD sonrası sadece Online oyunlarda mavi ekran hatası

Denemek için yeni PSU satın aldım sorun ortadan kalktı artık herhangi bir mavi ekran almıyorum. Garip olan SATA SSD ile sorun çıkarmayan PSU M2 SSD' de neden problem yarattı? PSU' yu stres testine de soktum herhangi bi sıkıntıda olmadı gerçekten çok garip :D Konu Çözüme ulaştı bu arada...
  2. A

Cidden kafayı yiyeceğim o ssdyi iade edip kioxia exceria pro 2 tb modelini sipariş ettim bu seferde kurulumu zor yaptım sürekli rest atıyor. Samsung 860 evo 250gb sata ssd de hiç bir problem yok neden m2 nvmelerde sorun yaşıyorum anakartta bir sorun mu var acaba iki slottada denedim sorun devam...
  3. A

Sistemi tekrar eski ssdye kurdum oyunlara sorunsuz giriyorum bi çökme söz konusu değil. Dediğiniz programla deneyip sonuçları paylaşacağım.
  4. A

Diğer SAMSUNG 980 PRO' larda en alttaki değerler daha yüksek gibi geldi bir sorun mu var acaba? 1711318715 15'er dakika fazla olur mu? Çünkü dediğiniz programla denedim 1 dakika falan CPU 90 dereceleri gördü korkup kapattım
  5. A

Merhaba sayın forum sakinleri, 5 gün önce Amazon'dan Samsung Pro 980 1 TB heatsink modelini satın aldım. Bilgisayarı sıfırdan kurup oyunları yükledim BF 2042 ve CS:GO2 oyunlarında oyuna girmeye çalıştığımda yükleme ekranında mavi ekran alıyorum, sadece Online oyunlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum...
Geri