ARİFTANIŞ isimli üyenin son içerikleri

1. ARİFTANIŞ

Çözüldü✓ 85K TOPLAMA VEYA HAZIR SİSTEM

İmzadiki sistem en mantikli
  2. ARİFTANIŞ

9060XT - 7500F Beyaz Psu Önerisi

Kaliteli bir 500 watt al çok bile o sisteme 1762541650 Uzun vadeli Bir şey diyorsan da 850 watt olan kaliteli bir şey alman gerekiyor 750 bile kurtarmaz ben imzadaki sistemi kullanıyorum 650 watt 700 wattları zorlayabiliyorum istediğimde
  3. ARİFTANIŞ

9070 XT'li Bilgisayar Parça Tavsiyesi

Usta bu da birinci öncelik senin monitörün ne full HD 2K mı 4K mı bunlar olmadan sistem toparlanmaz önemli olan monitörün çözünürlüğü hangi çözünürlükte oynayacaksın 4k'da oynayacaksan 7500f devam et yoluna amma velakin 2K oynayacaksan ona göre bir işlemci full HD oynayacaksan ona göre bir...
  4. ARİFTANIŞ

Çözüldü✓ Çift monitör ekran sorunu

yok ustam öyle degil gercekten göruntu bozuk ama tekten baglayınca bir sey yok normal
  5. ARİFTANIŞ

Çözüldü✓ Çift monitör ekran sorunu

Arkadaşlar çift monitörlü bir sistemim var imzadaki sitem AMD ekran kartlı bir monitörüm IPS 2K bunda hiçbir sıkıntı yok ama diğer monitörüm full HD 24 inç bunu da görüntü kalitesi düşük açtığımda bunu nasıl düzeltebiliriz DP port ile bağladım ikisinide
  6. ARİFTANIŞ

7800x3d için ekran kartı

9070XT
  7. ARİFTANIŞ

ASUS DUAL RTX5070 28.950₺

Ben de o fiyata geçen akşam aldım
  8. ARİFTANIŞ

85k bütçe tavsiye sistem

9800x3d 9070xt B850 anakart kombinasyon olan bir şeyi alabilirsin
  9. ARİFTANIŞ

9070 XT Ekran Kartı Önerileri

Dün akşam 29500 en SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı. ALDİM
  10. ARİFTANIŞ

Çözüldü✓ İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler. THH hızı ve yeni ürün

Benim doğum gün önce 2K monitörüm bozuldu Asus garantiye gönderdim paneli değiştirdiler hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta çok kısa bir süre içinde geri aldım 5 gün içinde bütün sorunum çözüldü
  11. ARİFTANIŞ

Üst düzey rtx 5070 ti vs alt düzey rtx 5080

Yani usta çok saçma bir soru olmuş bunun videosunu defalarca izledik en kaliteli ekran kartı ile aynı kodu içeren en iyisi arasında sadece 1-2 FPS oynuyor bunun için değmez onun için 5.080'in en ucuzunu al geç
  12. ARİFTANIŞ

İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

Yok bir iki ay falan kullandım 1760378291 Ürünün kablosuz özellikleri gitti
  13. ARİFTANIŞ

İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

Ben aldım kısa sürede bozuldu geri iade ettim
Geri