https://www.gaming.gen.tr/urun/628246/thermalright-assassin-x-120-r-digital-argb-black-tl-p12-s-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Arkadaşlar bu soğutucuyu almayı düşünüyorum. Hakkında çok bilgi bulamadım. Gamepower Horizon Mesh kasa var...
Ryzen5 8400F hocam. Radyatörle birlikte 270mm oluyor sıvı soğutmalar. O yüzden tereddütte kaldım bende sığar mı diye. Bence de kule tipi güzel yeterli olur hocam. Ancak bu sefer o kasaya sığacak mı diye tereddütte kaldım.
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black TL-C12C-X28 V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Hocam bu hoşuma gitti de kasaya sığar mı bilemedim.
İyi günler. Arkadaşlar Gamepower Horizon Mesh kasama işlemci soğutucu takmak istiyorum. Sıvı veya Hava soğutucu fark etmez. Ancak sıvı soğutucuyu galiba üst tarafa takamayacağım. Çünkü ASUS B650M-R anakartın RAM yuvaları yukarıya yakın muhtemelen sığmayacak. Hava soğutmalara da bakıyorum. Yine...
Hocam üzerinden geçmiş ama bende de neredeyse aynı sistem var. Sıvı soğutmayı alıp taktın mı? Taktiysan üste mi taktın önemi taktın? Bende almak istiyorum ama sanki üste takınca RAM'lara çarpacakmış gibime geliyor?