Yani hocam ben eğer bir sürü kötü yorumu olmadığı sürece (kronik sorun vs) sahip olduğu sensöre bakıyorum zaten her şey ona bağlı desek yeridir, geri...
Telefonunuz dediğiniz gibi Samsung olduğu için Buds 3 mantıklı bir seçenek olabilir çünkü SSC kodeğini kullanabiliyorsunuz. Fakat kıyaslarsak Liberty 4 Pro...
Aynı marka sarj aleti olmasına gerek yok, ama kesinlikle kaliteli bir sarj aleti olması gerekiyor.
Herhangi bir type c sarj aletiyle telefonun 1 seneyi...
1 ayda 1 TC kimlik numarasına yurt dışından 5 ürün gelir. Sadece aliexpress için değil yurt dışından satın alınan her ürün için geçerli.
Herhangi bir şey...
Çok fazla kullanmadım ama kullandığım kadarıyla şunu söyleyebilirm ben şuana kadar yaklaşık 15-20 arası sipariş vermişimdir. Hiçbiri gümrüğe takılmadı. Aynı...
şikayet edenler genellikle garanti ve teslimat sonrası çıkan sorunlardan dolayı şikayetçi. bu siteden değil incehesap, n11 gibi daha güvenilir yerlerde alın
Panelin IPS panele göre renk vesaire olarak kötü olduğunu biliyorum sadece. Ghosting olarak monitörlerde bir fikrim yok fakat laptoplarda 25 ms geliyorlar...