Arishem isimli üyenin son içerikleri

1. Arishem

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Daha ne kadar halk düşmanı olunabilir bilemiyorum…
  2. Arishem

Çok iyi anlatmışsınız hocam teşekkür ederim. Bende daha önceden o şekilde ürün almıştım shenzhenden ve yakın zamanda tekrar almayı düşündüğümde sepette vergide çıkıyordu. Şuanda sepetten aldıkları için bir sıkıntı olmuyordur diye düşünüyorum ama yukarıda bir arkadaşın sanırım döngüye girmiş onu...
  3. Arishem

Tam sebebi nedir? Kendileri ürünü 30 dolar altında gösteriyordu.
  4. Arishem

Arkadaşlar olayı kısaca özetleyecek var mı? Artık shenzhenaudio veya başka bir siteden bir şey alamayacak mıyız?
  5. Arishem

Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4g

Alper Karadağ o şekilde sürüyor hocam fakat genellikle mx4 sürüyor.
  6. Arishem

Hocam vergiyle birlikte ailexp. de 700 bilmem kaç tl’ye geliyodu mecbur mx-6 sipariş ettim bende. Kredi kartı ile süreceğim her tarafı eşit ve dümdüz olarak.
  7. Arishem

Hocam merhaba laptop için alacağım sizce uygun mu? (İ7 1235U İrix Xe Graphics) Ve işlemciyle ekran kartı için kullanacağız öyle değil mi, bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size sordum.
  8. Arishem

Hangi laptop standı daha iyidir?

Fikriniz nedir? Tuneex’i sormayın onu almayı düşünmüyorum. https://www.akakce.com/laptop-sehpasi/en-ucuz-frisby-fnc-5130st-tasinabilir-katlanir-aluminyum-tablet-notebook-laptop-standi-10-17-fiyati,960778278.html#m-gallery...
  9. Arishem

Razer Cobra Kablolu 850 TL’ye iyi mi?

Hangi ürünleri hocam? Sonunda X olan ucuz versiyonları diyorsanız normal bence. Razer mouse’lar için skroll sorunları vs diyorlardı bu yüzden vazgeçmiştim ama fiyatına göre iyi gibi.
  10. Arishem

Razer Cobra Kablolu 850 TL’ye iyi mi?

Bimde bayadır indirimde, aklıma takıldı sormak istedim.
  11. Arishem

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 7 44 mm 5606TL

İphone kullanıyor olmasaydım direkt alırdım. 7k dan 3.8k ya düşüş cidden çok.
  12. Arishem

Öneri Cloud 3 vs Fifine H6 vs H9

Teşekkür ederim hocam.
  13. Arishem

Öneri Cloud 3 vs Fifine H6 vs H9

Diğer konularda gördüğüm kadarıyla Cloud 3 ses kasma, Fifine mikrofon ve ses anlamında daha iyiymiş. Merak ettiğim deneyen varsa H6 ve H9 arasında ne fark var ve rahatlık olarak en iyisi Cloud 3’müdür?
  14. Arishem

Huawei Watch Fit 3 vs Apple Watch se 2 44 mm (2023)

Anladım hocam Apple’ın ekosistemine laf yok zaten. Ama doğru diyorsunuz hem ekonomi hem her gün şarj durumu için gerek olduğunu sanmıyorum şuan için.
  15. Arishem

Huawei Watch Fit 3 vs Apple Watch se 2 44 mm (2023)

İyi forumlar herkese, biraz alakasız gibi görünen bir soru farkındayım. Watch Fit 3 uygun fiyatı ve sunduklarıyla fp kralı ünvanını hakeden ve beni içine çeken bir saat oldu ama aklımın bir köşesinde Apple watch se 2 var. Sadece şunu sormak istiyorum: (İphone 13 kullanıyorum) aradaki yaklaşık...
Geri