2060 Ekran kartı var şuan kullandığım monitör gamepower ıntense x40 curver.
IPS Panel geçmek istediğim için bunu satıp üstüne para ekleyip yeni bir monitör almak istiyorum.
2K Monitör mü yoksa 1080p monitör mü arasında kaldım 27 inch almayı düşünüyorum.
FPS Oyunları oynamıyorum artık sadece...
o konuda öyle zaten ilk motorum bajaj oldu sıkıntı var mı var ama pişman edicek bir sıkıntı yok yine olsa yine bajaj alırım ilk motor olarak. Dediğin gibi çin malı diye çoğu kişi kötü japondan ayrılma diyor bakalım aklımda 450 sr mantıklı gibi geliyor.
1717105184
O biraz naked a kaçıyor gibi...
tabi r25 piyasası fazla bir miktar oldu. 450 sr o konuda biraz daha iyi gibi. Aprilla dediğini gibi biraz pahalı ben hem uygun hem de yükseltmek için istiyorum aslında motorumu zaten ondan sonra yükseltmeyi düşünmüyorum.
1717104763
tipi güzel o konuda hoş ama dediğin gibi hız konusunda 135...
kaza yapmam derim şimdi ama ne olacağı belli olmuyor 1 yıldır rs 200 kullanıyorum şimdiye kadar kaza yapmadım ama kaza yapıyordum bir kaç yerde arabaların yüzünden tabi ucuz atlattık :)
Merhabalar iyi günler 1 yıldır rs200 kullanıyorum üst modellere geçmek istiyorum şuan aklımda
r25
QJ SRK 400 RR
CF 450 SR
Bunlardan hangisi daha iyi olur öyle ön kaldırma filan o tür şeyler yapmayacğaım sadece normal günlük hayatımda kullanabileceğim ve bana sorun çıkarmayacak bir motor almayı...
Merhabalar iyi günler telefon alamyı düşünüyorum aklımda Mi11T var acaba paraya değer mi yoksa o fiyat civarında daha iyi bir telefon var mı?
Ben oyun oynamayacağım günlük kullanım için