Aristo42 isimli üyenin son içerikleri

1. A

BIOS'ta görünen ssd ve hdd Windowsta gözükmüyor.

Bakın Windows 10 kurulu HDD ile açtığımda boot priority sırasını değiştirip hepsi gözüküyor. Fakat Windows 11 kurulu M2 SSD ile açtığımda gözükmüyor yukarda ekran görüntüsünü paylaştığım gibi. 1704324000 HDD içindeki Windows 10'da hepsi gözüküyor bu şekilde, fakat M2 SSD'ye kurulu Windows...
  2. A

Hayır formatlı değil, eski bilgisayarımdan çıkardığım HDD içinde Windows 10 kurulu. Hatta girişi windows 10 ile yaptığımda 3 depolama aygıtıda gözüküyor, ama ben yeni M2 SSD içindeki Windows 11 ile açtığımda HDD ve SATA SSD'yi göremiyorum sorun bu.
  3. A

Windows 11 kurulu M2 SSD takılıydı. Eski bilgisayarımdan çıkardığım HDD ve SATA SSD'yi sonradan taktım.
  4. A

Disk yönetiminde sadece M2 SSD gözüküyor. Bilgisayarı HDD içindeki eski windows 10 ile açtığımda 3 diskide görüyor anlamadım.
  5. A

Aşağıdaki şekilde boş bir ekran geliyor. 1704307489 İlginç gerçekten Windows 10 kurulu olan HDD'den başlattığımda 3 depolama birimide gözüküyor ama M2 SSD'ye kurulu Windows 11'den başlattığımda diğer ikisini görmüyor.
  6. A

Bu şekilde bir ekran geldi. @muhammetdd
  7. A

Arkadaşlar selamlar, Yeni bir bilgisayar aldım ve içinde M2 SSD ile geldi ve içine Windows kurdum. Önceki bilgisayarımdan çıkardığım HDD ve SATA SSD'yi yeni bilgisayara taktım BIOS'ta görünmesine rağmen Windowsta gözükmüyor. Disk yönetimi bölümünde'de gözükmüyor. Fakat diğer bilgisayardan...
Geri