arix77 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Displayportmu Thyp C mi ?

Altmode var. Laptopta dp çıkışı yok, dp to thpyc veya thpyc-thpyc kablosu almam gerekiyor. "Thpyc-thpyc" Displayport bütün özelliklerini sağlıyorsa Dp ile uğraşmak istemiyorum. 1783189937 Thpyc direkt harici ekran kartından çıkış veriyor.
  2. A

Monitör 180 hz DP ve Thpy c destekliyor. Pc asus tuf gaming a15 2023 FA507NU-LP052 laptop modeli, DP desteklemiyor hdmi ve thpy c destekliyor, bundan dolayı çok ikilemde kaldım. Direkt "thpy c den thpy c" mi alsam yoksa "thpy c den DP" olan kablomu alsam karar veremedim hangisi daha sağlıklı...
  3. A

Merhaba arkadaşlar Laptobum için kablo almayı düşümüyorum ama kafam çok karıştı thpy c kablomu alsam yoksa displayport to thpy c kablosumu alsam karar veremedim. Hangisinin hz değerleri ve görüntü kalitesi daha iyi bilmiyorum. Aralarında fark varmı ? Şimdiden teşekkürler.
  4. A

İnstagram hesabım çalındı ve kilitlendi nasıl açabilirim ?

Sağol 1732987675 Mail attım bekliyorum.
  5. A

İnstagram hesabım çalındı ve kilitlendi nasıl açabilirim ?

Merhaba arkadaşlar dün e postama instagram e posta adresim değişti diye mesaj gelmiş ve akşam gece 12 de instagramım otomatik çıkış verdi. Instagramıma girmeye calıstıgımda normalde instagramıma bağlı hesabım böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor ve eklenen yeni e postada işe yaramıyor. Başka...
Geri