ark201014 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Rajintek Cratos 850 W Kullanan Varmı

Rajintek alcam ama aklımda sorun var fanı 15 dk da bir çalısıp duruyorumus acıkcası fanda sorun çıkabilir dusuncesi var aklımda herhangi bir sorunla karşılasan oldumı
  2. A

Patriot Viper Venom Alınır mı?

Arkadaşlar bazı kullanıcılar ramlerde bozuk geldiğini spğutucunun çıktığını söylemiş rgb modelinde ise sönük yandığından bahsedilmiş doğrumu
  3. A

Yardım Fan ve ARGB Kontrol Uygulaması

Biostar 😭
  4. A

Yardım Fan ve ARGB Kontrol Uygulaması

Önceden signal rgb kullanıyordum sıvı soğutmam corsair oldugu için ekranı kullanmam lazımdı ama icue link ile çkıştığı için sorun çıkıyordu bana corsair uygulamasıyla çakışmicsk ve argbleri ayarlayacağım uygulama lazım karışık efectler lazım deil sadece düz renkler yapacağım ve aynı uygulamadan...
  5. A

Msi Pano M100r Hava Akışı Nasıl

Ram kalınlığı önemliymiş elimde 2 tane artic 360 var kasayı alıp ramlerle ölçtükten sonra sığmsdına bakacağım
  6. A

Msi Pano M100r Hava Akışı Nasıl

Elimde matx anakart var m100r alcam ama kava akışı konusunda kararsızım ayrca artic freezer 360 sıvı sogutma kullancam
  7. A

Uzun Süreli Gigabyte Gs25f2 Kullanan Varmı

Herhalde yanlıs yazdım benim dediğim 200hz olan
  8. A

Uzun Süreli Gigabyte Gs25f2 Kullanan Varmı

Arkadaşlar aranızda uzun süre gigabyte gs25f2 kullanan yada herhangi sorunla karşılaşan oldumu
  9. A

Yüksek Bütçe Sistem Parça Önerileri

Şimdi yapacağın işe göre değişir aşşırı overclock manyakları x870 alıyo yada tasarımcı tarzı kişiler çünkü işi gereği işlemci çok calısıyo ve vrmler ısınıyo asıl sebebi bu sanırsam yoksa b850ler kötü deil
  10. A

Yüksek Bütçe Sistem Parça Önerileri

Fazla incelemedim ama bazı fazlalıklardan kısıp R7 9800x3d alman daha iyi olur
  11. A

🔥İndirim Detroit: Become Human 14,2 TL

Sabah su aldım 10 tl kaldı kartta
  12. A

Segotep mi Msi Psu Mu

Elimde msi a750bn ve segotep kasadan çıkan 750w psu var kafa kafayamı yoksa bsrız farkları varmı
  13. A

Yardım RTX 5060 Ti Montajını Yapamıyorum !

Hayır öyle bir durum yok kargoda kırılmasın diye mecbur çıkartılıyor ve monte edilebiliyor
  14. A

Pinler en sona kadar gelmediği için kilit kapanmıyor demek daha açıklayıcı olurdu
  15. A

Gpu normalden farklı bu pcie 8x için bi ekran kartı ondan dolayı az pin var bastırmayı denedinizmi
Geri