Arkoomen isimli üyenin son içerikleri

1. Arkoomen

2000 Tl Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar, Uzun yıllardır Steelseries Rivals 650 Wireless kullanıyordum ve geçtiğimiz günlerde bozuldu. Başlıkta da belirttiğim gibi 2000 tl civarı kablosuz, minimum 3 makro tuşlu ve diğer mouselara nazaran büyük mouse önerisi yapabilir misiniz. Teşekkürler.
  2. Arkoomen

Hp Omen ve Victus laptop değişimi

Teşekkürler :)
  3. Arkoomen

Bilgilendireyim dedim sistem özelliklerine ulaştım:
  4. Arkoomen

Orası öyle zaten benim bilgisayarla kıyaslanamaz bile ama yine de merak ediyorum ne geleceğini.
  5. Arkoomen

Bugün mail attılar 7N9S9EA kodlu HP VICTUS Notebook 15-fa1014nt modelini vereceklermiş. İşin garip kısmı bilgisayarın care pack'ini buldum ama bir türlü özelliklerini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
  6. Arkoomen

Teşekkür ederim haberdar ederim gelişme olunca
  7. Arkoomen

3 ay önce vermiştim servise 4 kere aradım ve tamir parasını vermiş olmama rağmen her seferinde bi bilgimiz yok diyorlardı. Bugün tekrar aradığımda gerekli parçaların olmadığını tamir parasını verdiğim için ya cihazın fiyatının iadesini yapacaklarını ya da yeni bir model vereceklerini söylediler...
  8. Arkoomen

anladım, teşekkürler.
  9. Arkoomen

2018 yılında aldığım hp omen 15-ce002nt'nin bataryasında sorun olduğu için için HP servisine vermiştim. Bugün aradılar ve parçanın olmadığını onun yerine yeni bir modelini vereceklerini söylediler. Süreç tam olarak nasıl gidecek bilmiyorum ama uzun zamandır bilgisayar bileşenleriyle...
  10. Arkoomen

Mouse'm bozuldu yeni mouse lazım

Razer ouroboros kullanıyordum neredeyse 7 yıldır, bugün rahmetli oldu yeni bir mouse lazım uzun zamandır bakmıyordum hiç maksimum 700 lira gibi olsa güzel olur en az 3 makro lazım bi de
  11. Arkoomen

Bu monitör ps4 de fifa oynamak için iyi midir

haklısınız hocam 1000-1500 liraya falan var ama markaları hiç bilmiyorum
  12. Arkoomen

sadece fifa oynamak için 165hz 3k lık bir monitöre ihtiyacım yoktur diye düşünüyorum
  13. Arkoomen

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp228he-21-5-1ms-full-hd-led-fiyati,79910340.html?gclid=CjwKCAjw7eSZBhB8EiwA60kCW_FwRu3cIxsseTwMhyIiPuynXAs0rG4bqT-UfbH9qda2F66Yshl19hoC5I0QAvD_BwE bundan daha ucuza iyi bir şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum
  14. Arkoomen

PS4 için monitör önerisi

PS4 oynamak için bir monitör almayı düşünüyorum maksimum 24 inç olur daha büyüklerini koyabileceğim yer yok. Genel olarak fifa oynuyorum çok hikaye oyunu oynamıyorum. Bütçe hakkında bir fikrim yok çünkü bayadır bakmıyorum pisayanın da farkında değilim ne kadar arttı ama 1000-2000 tl arası varsa...
  15. Arkoomen

TYT-AYT herkes aynı soruları mı çözüyor?

bu sene eşit ağırlıktan girdim sınava
Geri