armadillo isimli üyenin son içerikleri

1. A

S25 fe VS Yurtdışı iPhone 16 pro

Alışır ya samsung da ayar var iphone gibi alttaki tuşları kaldırırsınız.
  2. A

Ben de bayadır araştırıyorum bu bütçede alınabilecek güzel cihazlardan birisi s25fe fiyatı düştüğü için. Eskiden pahalı olduğu için önermiyordu insanlar fakat şu anda 32.000 TL ye alınabilecek bir cihaz.
  3. A

Beni 4 5 sene götürecek premium bir cihaz istiyorum. S25 fe denedim kaliteli vs iyi hissetirdi açıkcası. 1767882733 Xioami falan çok bulaşmak istemiyorum biraz itici ve yavaşlıyorlar gibi geliyor bir zaman sonra.
  4. A

Aslında bütçem çok yok iphone'a çıkarsam kendimi aşırı aşırı zorlayıp sıkıntıya sokmam gerekecek. Aklımda 32.000 TL'ye samsung s25fe almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya ne alınır?
  5. A

MSI MAG FORGE 120A vs Xigmatek EN41655

Hepsiburada üzerinden alabileceğim bir kasa bakıyorum. Çok fazla para harcamak istemiyorum yani ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için. Elimde eski kasadan sökebileceğim 3 adet fanım var onları xigmatek'e ekleyebilirim. Bu durumda en mantıklı seçenek nedir...
  6. A

7.000 TL bütçede 240-300 Hz monitör mü seçilmeli, yoksa 2K 180 Hz mi?

Şöyle rekabatçi oyun oynuyorum valorant cs2 vs fakat böyle günde 10 maç 20 maç atan birisi değilim. Bir gün kafam eser 10 maç atarım sonra 1 hafta yüzüne bakmam o tarz.
  7. A

6700xt sisteme KTC 27'' H27T22C alınır mı?

6700xt sisteme KTC 27'' H27T22C alınır mı? Fps de oynuyorum normal story falan da her türlü oyunu oynuyorum. İşlemci 5600x
  8. A

7.000 TL bütçede 240-300 Hz monitör mü seçilmeli, yoksa 2K 180 Hz mi?

Yeni monitör arayışındayım, bütçem maksimum 7.000 TL. Aklımda bir iki model var fakat 1080p yüksek Hz mi, yoksa 2K 180 Hz bir model mi tercih etsem, kararsızım. Hikâyeli oyunlardan tutun da FPS oyunlarına kadar her türlü oyunu oynamaktayım. Sistemim Ryzen 5600X ve RX 6700 XT. Aklımdaki 2K...
  9. A

30.000-40.000 TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Oyun için kullanacağım. Hepsiburada trendyol gibi taksit yapan yerler olursa çok iyi olur.
  10. A

XDrive 15li Plus Garantiye vermeli miyim ?

Yok. Koltukta esneme payı oluyor olmadığı sürece kırılır zaten normal.
  11. A

Mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosya analiz

Mavi ekran alıyorum minidump da bir şey göremedim bakar mısınız.
  12. A

0 Cloud 3 Wireless ne kadar eder?

Elimde 0 hiç açılmamış Cloud 3 Wireless kırmızı modeli var ne kadar satılırsa ucuza bırakmamış olurum?
  13. A

Türk Telekom vs TurkNet

Altyapım maksimum 75Mbps kadar destekliyor fakat sanırım alabildiğim en fazla 50Mbps. Şimdi şöyle arada kaldım TurkNet 500TL ama taahhüt yok her an zam gelebilir, Türk Telekom da 2 sene taahhüt 500 TL'ye veriyor ama ping değerlerinden falan çok memnun değilim. O yüzden arada kaldım sizce ne...
  14. A

Taahhüt bitimine 4 gün kala internet iptal edilirse cayma bedeli ödenir mi?

TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum 4 gün sonra 21 Haziran'da taahhüt'üm bitiyor. Yarın geçiş yapsam 3 gün kala herhangi bir cayma bedeli ile karşı karşıya kalır mıyım sorun yaşar mıyım?
  15. A

Yardım ASRock B450M-HDV R4.0 Alınır mı

Ben güncel 3 yıldır falan kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
Geri