Başlıkta da bahsettiğim gibi bazı oyunları oynarken bilgisayarın hoparlöründen garip bie cızırdama sesi geliyor daha sonra ya donuyor ya da kendini yeniden başlatıyor problem neyle alakalı olabilir acaba
Herhangi bir şey çıkmıyor ama
1679514576
Burada buldum aktif şuan
1679515036
Tekrar kontrol ettim fast boot aktifti kapattım şuanda bios ekranına da yetişebiliyorum problem yaşamadan kısacası fast bootu kapalı ve erp'yi de s4+s5 haline getirdim ve problem çözüldü
Çözdüm dostum problemin kaynağı açılış çok hızlı olduğu için düğmeye bastığın anda ekranı beklemeden f2 tuşuna basınca açılıyor yoksa yetişemiyorsun ekrana
Aynen açtım s5 deyken sönmedi s4+s5 de iken her şey sönüyor ama bu sefer de bios'a girmem için gelmesi gereken Asus açılış ekranını geçip direkt windowsu açıyor
Sitemi aldığım günden beri bu problem vardı bios da şans eseri bir şekilde halletmiştim bugün bios güncellemesi yaptım ve Sistemi Kapattığımda mouse,mikrofon ışıkları yanmaya devam ediyor BIOS ayarlarından ErP'yi aktif ettim erp (s5)'deyken problem çözülmedi (s4+s5)'deyken ışıklar sönüyor ama...