arnold34 isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Tod kodu alanlar kaç ekran acaba , tv box ta izleyebilirmiyim bu kodla
  2. A

Aula f75 alınır mı 1800 tl

RGB kapalı kullanıldığında şarjı ortalama kaç saat gidiyor acaba
  3. A

Mchose G75 Pro elime ulaştı

Merhaba hocam ürünü hâlâ kullanıyormusunuz acaba bende aula f75 ile bunun arasında kaldım karar veremedim
  4. A

Aula f75 E tuşu takılı kalıyor

Selam arkadaşlar, Amazon’dan Aula F75 (siyah) sipariş ettim, bugün elime ulaştı. Klavyeyi kontrol ederken E tuşunun basarken yarıda takıldığını fark ettim. Tam akıcı inmiyor, hafif sürtüyormuş gibi kalıyor. Diğer tuşlarda şimdilik bir sorun yok. Amazon iade sürecinde iki seçenek var: .Para...
  5. A

Aula f75 mi g75 pro mu

Arkadaşlar merhaba, İki klavye arasında kaldım: Aula F75 Mchose G75 Pro Klavye aldıktan sonra siyah, ışık geçiren Türkçe karakterli keycaps almayı düşünüyorum. Bu konuda öneriniz var mı? Ayrıca klavyenin kendi stock keycapslerini satmayı düşünüyorum. İkinci elde ortalama ne kadar eder, sizce...
  6. A

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Tod kaç ekran acaba , TV box da izleyebilir miyim bu kodla maçı
  7. A

%75 klavye tavsiyesi arıyorum

Merhaba arkadaşlar Max 3 bin TL civarında klavye arıyorum. Hem kablolu hem 2.4GHz dongle ile kablosuz kullanım olması lazım. Şu an Aula F75’e bakıyorum, fiyatı yaklaşık 2800 TL. Bu fiyata alınır mı yoksa indirim beklemeye değer mi, sık indirime giren bir model mi? Aslında Aula F87 Pro...
  8. A

Farklı modemde farklı hat değerleri?

4000-5000 TL arası hangi modem alınabilir hocam
  9. A

Farklı modemde farklı hat değerleri?

Arkadaşlar 2 numaralı modem tenda v12 ve hat değerlerim böyle ve gün içinde kopma sorunları yaşıyorum, 1 numaralı ise eski modemim Zyxel vmg3312 bugün test amaçlı bu modemi taktım ve hat değerlerim bu şekilde oldu.Acaba sorunlarım tenda modem ile alakalı olabilirmi Zyxelde hat zayıflaması...
  10. A

Mouse pad tavsiye lazım

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00UY6NDGI/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1I9Y2BUT6NDH4&th=1 Bu ürünün 61x33 cm olanı nasıldır hocam fikriniz varmı, kupon ile 300 tl ye denk geliyor bana , boyut olarakta tam masama uygun
  11. A

Mouse pad tavsiye lazım

çok teşekkürler hocam detaylı cevabınız için
  12. A

Mouse pad tavsiye lazım

Hocam olurda klavyenin altında felan kalır mousepad sıkıntı olurmu ki
  13. A

Mouse pad tavsiye lazım

Hocam bunlar iyi de benim masaya 40x30 oluyor
  14. A

Mouse pad tavsiye lazım

Merhaba arkadaşlar 40x30 boyutlarında mousepad bakıyorum bir kaç tane buldum hangisini tavsiye edersiniz, yada farklı önerilere açığım masaya iyi yapışıp kaymaması lazım. Bütçe:Max 400tl Benim baktıklarım...
  15. A

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar TV yi almayı düşünüyorum, şu an elimde next pro TV box var, bu TV de işime yarar mı bu box yoksa satmayı düşünüyorum.
Geri