arnold34 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Galaxy A57 Ekranı Kötü Geldi

Arkadaşlar, 5 yıllık Redmi Note 11'den sonra Teknosa'dan internet üzerinden Galaxy A57 aldım. Ancak ekranı Note 11'e göre bana daha kötü geldi. Görüntü sanki daha bulanık/netlik düşük ve siyahlar gri gibi duruyor.Ayni videoyu 2 cihazdan açınca aradaki fark çok net görülüyor. Redmi Note 11...
  2. A

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Hocam ben bugün Teknosa sitesinden A57 aldım. Garanti karta peşin fiyatına 3 taksit yaptı, nasıl yaptı ben de anlamadım. S25 FE’ye de aynı şekilde peşin fiyatına 3 taksit yapıyordu. İsterseniz bir bakın.
  3. A

30 K Ya Telefon Önerisi

Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler Teknosa'dan peşin fiyatına A57 256 gb hafızalı modeli, 3 taksit ile 30.299 TL'ye sipariş verdim. Garanti kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit yaptı, açıkçası ben de nasıl olduğunu tam anlayamadım çünkü telefonlarda normalde taksit yapılmıyordu. Ayrıca...
  4. A

30 K Ya Telefon Önerisi

Redmi ile arasında fark varmıdır hocam, senelerdir redmi kullanıyorum başlarda alışırım diyordum ama arayüzünü hiç sevemedim, sürekli sıkıntı yaşadım 1787767951 Kamera ve oyun hiç önemli değil hocam , Bu modele baktım ama Hepsiburada da Kuveyt ile alışveriş kredisi vermedi bana, 128 GB da...
  5. A

30 K Ya Telefon Önerisi

Yok hocam sıfır bakıyorum
  6. A

30 K Ya Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar, şu an kullandığım Redmi Note 11 iyice donmaya başladı, artık neredeyse hiçbir işimi görmüyor. NFC de yok zaten cihazda. Telefon kullanımım genelde X, Instagram, bankacılık uygulamaları, yatırım uygulamaları ve borsa takibi şeklinde oluyor. Kamera benim için hiç önemli değil...
  7. A

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Belkide banka ürünlerini kullanan kişilere teklif veriyordur, ben kredi kartına basvurdum bakalım onaylanacakmı sağlam kartta yıllık aidat yokmuş zaten dursun kenarda
  8. A

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

Bende Kuveytürk'ün teklifi çıkmıyor, 8 sene önce açmıştım hesabı kredi kartı vs hiç bir şey yok hiç kullanmadım, teklif çıkan arkadaşlar bilgi verebilirmiz kredi notuyla mı alakalı acaba notum 1600 lerde
  9. A

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Şu an taksitle alınan telefon varmı acaba galaxy a37 veya honor400 bakıyorumda
  10. A

Kaira 18000 Btu Klima 350 Watt Altına Düşmüyor

27 derecede kullanıyorum dış ünite güneş almıyor, normalmi acaba bu model için internette hiç bilgi bulamadım kaç wattlara kadar düştüğüyle ilgili
  11. A

Kaira 18000 Btu Klima 350 Watt Altına Düşmüyor

Arkadaşlar, Kaira 18.000 BTU klimayı hem normal hem de ECO modunda denedim. Güç tüketimi en düşük 340-350 W seviyelerine kadar inebiliyor. Bu yüzden termostat sık sık devreye girip çıkıyor. Aranızda Kaira 18.000 BTU kullanan var mı? Daha düşük güç tüketimi (watt) değerlerini gören oldu mu...
  12. A

Klima Çarpmasını Önlemek İçin Bu 2 Üründen Hangisini Önerirsiniz?

En yeni yorumlar olarak sıralayın Adem abinin cevabı var zarar vermez diye
  13. A

Klima Çarpmasını Önlemek İçin Bu 2 Üründen Hangisini Önerirsiniz?

Arkadaşlar, oturduğum yerde klima maalesef direkt üzerime üflüyor. Özellikle enseme çok çarpıyor. Kanat yönünü ne kadar ayarlasam da istediğim sonucu alamadım. Bu yüzden aşağıdaki iki üründen birini almayı düşünüyorum ancak karar veremedim. Aranızda bu ürünlerden birini kullanan varsa...
  14. A

Klima Tavsiyesi Lazım

Teşekkürler hocam 12000 bin yeterli olurmu acaba yoksa 18000 mi bakmalıyım
  15. A

Klima Tavsiyesi Lazım

Merhaba arkadaşlar, 2 gün içinde salon için klima almayı düşünüyorum. Salon 24 m², ayrıca mutfağa açılan yaklaşık 3 m²'lik kapısız bir bölüm var. Toplam kullanım alanı yaklaşık 27 m². Konum İstanbul, cephe batı ve öğleden sonra direkt güneş alıyor. Bu şartlarda 12.000 BTU klima yeterli olur...
Geri