aroarable isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ Mchose V9 Pro Alınır mı?

gecikme sorunu mevcut mu acaba
  2. A

3500 TL'ye KADAR KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

arkadaşlar merhaba kablosuz kulaklık arıyorum ama çok karmaşık bilgi kirliliği mevcut bu yüzden ne alıcam ne almıcam hala çok kararsızım kullanma amacım video film şarkı izlemek oyun oynamak gecikme olmasını istemiyorum şuan kullandığım kulaklık nerdese baya geç veriyor sesi yani ömürlük...
  3. A

2000 TL kadar Wireless kulaklık önerisi

İyi günler arkadaşlar claws diye kulaklık almıstım kablosuz ama berbat ötesi çıktı şu an bir kulaklık daha istiyorum kablosuz olmasını ıstıyorum ama bir de dongle ile bağlansn Bluetooth olmasın gecikme cok oluyor öneriniz var mı YouTube video izleme şarki dinleme film izleme sıklıklı Discord...
  4. A

STEAM OYUN İNDİRİRKEN 90 DERECE OLUYOR

ARCTIC MX-4
  5. A

STEAM OYUN İNDİRİRKEN 90 DERECE OLUYOR

AMD RYZEN 5 5600 (stok soğutucu) MSI MAG FORGE M100A D60 (kasa) Arkadaşlar, iyi akşamlar. Bilgisayarı 2-3 saat önce formatladım. Bundan 4 yanlış olmasın, 3 gün önce de termal macun değiştirdim. İşi düzgün yapıp yapmadığımı anlayamadım. Steam'den oyun indirirken sıcaklığa bir baktım, 90 derece...
  6. A

S24 FE 256GB mi A56 256GB mi

Arkadaşlar, iyi günler. Önceki günlerde de konu açmıştım S24 FE ile alakalı. Ailem, karne hediyesi olarak bana son kez bir telefon alacak. Normalde ben S24 FE istiyordum ama tek çekim olacağı için fiyatı biraz fazla geldi gözüme. Çok da yük olmak istemiyorum. Sonra araştırdım ve A56 modelini...
  7. A

N11 TELEFON ALINIR MI?

karne gününü bekliyorum belki o gün bir indirime girer
  8. A

N11 TELEFON ALINIR MI?

kusura bakma unutmuşum https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-s24-fe-8-gb-256-gb-samsung-turkiye-garantili-60295855?magaza=isikcell&renk=gri&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel#unf-info
  9. A

N11 TELEFON ALINIR MI?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Samsung Galaxy S24 FE 256GB telefon almayı düşünüyorum. Biraz fiyatı yüksek olduğu için taksitle alacağım ama her site taksit yapmıyor. N11, İş Bankası’na 3 aylık alışveriş kredisi ile taksit vermiş. Bu linkteki satıcıdan almayı düşünüyorum. Sizce N11’den telefon alınır...
  10. A

S24 FE 128 GB mi 256 GB mi?

Öncelikle iyi bayramlar herkese. Karne hediyesi olarak ailem bana telefon alacak. Ben de her yerde görüyordum S24 FE'yi ama 128 GB alacaktım. Sonra araştırdım, UFS diye bir şey varmış. Birinde 3.1, diğerinde 4.0'dı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam 'HB' sitesinde 500 TL oynuyordu aralarında. Sizce...
  11. A

13-14 bin TL düzgün telefon tavsiyesi

Arkadaşlar selam yenı telefon almayı düşünüyorum günlük kullanımda kamerası iyi olan sosyal medyada donmadan gezen bir telefon istiyorum öyle ağır oyunlar oynamayacağım düşük oyunlarda Max 25 bilemedin 15 dakıka oynuyorum benım ıcın kamera ve sosyal medyaya girince donmaması önemli önerileriniz...
  12. A

180 HZ DESTEKLEYEN DİSPLAYPORT

arkadaşlar Acer NITRO VG240YM3BMIIPX 180HZ monitörüm var ama HDİ olduğu için 144Hz gorebiliyorum sizlerden Displayport önerisi alabilir miyim 180Hz destekleyen bütçe dostu
  13. A

RX 6700 İ5 12400F ALINIR MI

evet bu sistemide dusundum ama bazi markalar dandik geldi
  14. A

ısınma olur mu ekran kartında
  15. A

çoğu kişi bu sistemi önerdi 1tb hem tanıdık markalar sizce alıyım mi aksam almayi düşünüyorum çok ısınma olur mu https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-sapphirerx-6700-xt-12gb-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Geri