aronv isimli üyenin son içerikleri

1. Scorpion Exo 520 Air XL - XXL
    Closed

Satılık Scorpion Exo 520 Air XL - XXL

Arkadaşlar elim 2 tane mevcut XL ve XXL olarak 2 adet almıştım beden gelirse değişim yaparım diye fakat beden gelmedi bende iade etme süresini geçirince ortada kaldım uyguna vermek istiyorum eğer xxl alırsanız sitesinden pedleri satılıyor alıp xl yada xxl de yapabilirsiniz kabuk yapısı aynıdır...
    9,000.00 TRY
  2. aronv

Yardım NetSpeed Davet Kodu Olan Var mı?

12 ay boyunca 30 TL indirim için Netspeed referans kodum: USLV99
  3. aronv

Öneri Netspeed firması davet kodu

12 ay boyunca 30 TL indirim için Netspeed referans kodum: USLV99 TEŞEKKÜRLER
  4. aronv

🔥İndirim Temu alınabilecek ürün listesi🔥 🔥

valla ben 10 un üzerinde şipariş verdim tek seferde eğer bir durum olursa buraya yazarım.
  5. aronv

🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

ödemeyi film çıkınca alacak
  6. aronv

🔥İndirim Dune Part 2 Apple Tv'de 19TL

29/07/2024 tarihinde açılacak olarak gözüküyor
  7. aronv

🔥İndirim Samsung 6 ay ücretsiz prime üyelik

kullanmayan varsa bende alabilirim
  8. aronv

Çözüldü✓ İ5-12400F Sistemde anlık takılmalar ve CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası

Hocam ne yardımcı oluyorlar ne bişey ekran kartında coil whine sorunu yaşadım beni perişan ettiler ve büyük ihtimal iade edilen kartı bana gönderdiler kartın jilatinleri bile yoktu coil whine sorunu yüzünden tüketici hakem heyetine verdim, aldığımdan beri yüzüm gülmedi.
  9. aronv

gaming gen den aldım sistem olarak ama hiç önermiyorum. 1674838409 sende ordan aldın gibi geliyor bana sistemine bakacak olursak :)
  10. aronv

Sorun işlemci kaynaklıymış intel ile yaptığım görüşmede yenisini göndereceklerini ilettiler, bakalım gelince çözüme ulaşabilecekmiyim.
  11. aronv

🔥İndirim Corsair 750W RMx White 80+ Gold 2198 TL

Hocam pek bir bilgim yoktu sadece takip ettiğim üründü konuyu görünce yazmak istedim.
  12. aronv

yazdıktan hemen sonra düzelttim.
  13. aronv

Amazonnda rgb olanı 1.909TL sadece bronze sertifikası var https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08H5TD6G2/ref=ox_sc_saved_title_8?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Geri