Arrokoth_Buie isimli üyenin son içerikleri

1. Arrokoth_Buie

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor Ve İsteğine Göre Açılıyor

Evet hatta şuan arka slotta kullanıyorum. Arka slotta her iki ssd'de çalışıyor 1753645032 Evet yapıldı. Şuan başka bir sorun oluştu, konuyu güncelledim.
  2. Arrokoth_Buie

Anakart'ı henüz yeni güncelledim. Bu sıralar biraz yoğunum ama ilk fırsatta söylediklerinizi deneyeceğim.
  3. Arrokoth_Buie

Donanım değişikliğini ilk yaptığımda (sorun yokken) format attım. Formattan sonra olanlar oldu. Windows'un yanlış kurulmuş olabileceğini düşündüm bir daha attım ama nafile. Ayrıca Windows kurulum sorunu SSD'yi BİOS'un bile görmemesine neden olur mu bilemedim. Şu an bir sorun yok SSD'yi takınca...
  4. Arrokoth_Buie

Lütfen yardım pc kullanamıyorum.

Ekran kartına undervolt yaptım, PBO'yu kapattım, ön panel USB bağlantılarını tamamen iptal ettim ve bilgisayarı sorunsuz kullanıyorum. Yaklaşık 100-120W bir enerji tassarrufu sağladı bunlar bana. Benim sorunum kesinlikle PSU yetersizliği.
  5. Arrokoth_Buie

Sıvı soğutma pompası kaç rpm olmalı?

50 derece altı?
  6. Arrokoth_Buie

Yeni kurulmuş sistemde her şeyin görüntü kalitesi kötü

Aldığınız DP kablosunun sürümüne bakmanızı tavsiye ederim. Zira o çözünürlükte 240Hz için DP1.4 bir kabloya ihtiyacınız var.
  7. Arrokoth_Buie

Sıvı soğutma pompası kaç rpm olmalı?

AIO bir modelden bahsediyoruz diye tahmin ediyorum, bir youtube kanalı bunun deneyini yapmıştı. %70 Altına inmeyin, %80 üstüne ise yükteyken çıkın derim.
  8. Arrokoth_Buie

Lütfen yardım pc kullanamıyorum.

Hocam benzer sorundan müzdaribim, denemediğim şey kalmadı. Ben PSU'dan şüpheleniyorum, size de hesaplama yapmanızı öneririm.
  9. Arrokoth_Buie

Merhabalar, Yakın zamanda sistemime bir kaç upgrade yaptım, fakat bu upgradelerden sonra bilgisayar kendi kendine reset atmaya ve resetlerken açılmamaya başladı. Açılmadığı zamanlarda anakart debug ışığı turuncu bir şekilde devamlı olarak yanıyor. Ne tuhaftır bazen sadece kasayı kapatıp açmam...
  10. Arrokoth_Buie

Benim ailem nal derdimi anlatmak istedim

13400F ve RX550 torbacı çocukla tiki kız gibi olmuş 😂
  11. Arrokoth_Buie

Benim ailem nal derdimi anlatmak istedim

@Galvatron Kardeşim ben senin derdini çözücem. Yakın zamanda PC topladım tüm fotoğraflarını, videolarını, sistem testlerini atarım. Garanti belgeleri, kutu, fatura hepsi duruyor. N11'den, Trendyoldan, İtopyadan, Sinerji'den, İnventus'tan... kısaca her parçayı neredeyse ayrı ayrı yerlerden aldım...
  12. Arrokoth_Buie

QUADRO-H61-L3Y driver bulamıyorum

Merhaba arkadaşlar sistem güncellediğim için eski sistemi de TV'ye bağlayıp akıllı TV misali kullanmaya karar verdim. Temizledim, format atıp windows 8.1 kurdum fakat anakart driverlerini bir türlü bulamadım. QUADRO-H61-L3Y model bir anakart mevcut, revizyon numarasını bilmiyorum. Anakart...
  13. Arrokoth_Buie

Sadece tek bir fan ne değiştirebilir (Sonuç)

Kasanın estetiğini seviyorum. Bu sıcaklıklar sorun teşkil edecek durumda değil şuan, üstelik kartın orjinal boost clock değeri 1860 ve bellek 9500 ben ise 1875'e 10000 olarak kullanıyorum. %1'den fazla bir overclock fazla değil elbette kayda değer değil fakat şuanki durumda bana bir kaybı yok, o...
  14. Arrokoth_Buie

Sadece tek bir fan ne değiştirebilir (Sonuç)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce ekran kartının tüm bakımlarını yapmış olmama rağmen çok ısınmasından şikayetçiydim, bir kaç kişinin ilgisi ve bir kaç youtube videosu sonucu sorunun kasadan kaynaklandığı sonucuna varmıştık, evet öyleymiş. Bugün Arctic F14 PWM PST fan aldım ve kasada...
  15. Arrokoth_Buie

Custom GPU Block yapmak

Merhaba arkadaşlar aslında her şey başlıkta belirtildiği gibi. Bir Gamerock RTX 3080 O.C. modeline sahibim ve internette bulabildiğim tek waterblock'da ''out of stock'' durumunda. Bende kendi waterblock umu kendim yapabileceğimi düşündüm. Bir arkadaşımın CNC makinası var, modelleme bilgim en...
Geri