Arsbect isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

17 proya zor yetir 18 pro pahalı gelir tahminen , çip krizi yüzünden fiyat farkı da okur diye tahmin ediyorum.
  2. A

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

55bin bütçemin üzerinde ama almışken iyisini almak daha mantıklı diyorsunuz sanırım değil mi. Ama size asil sormak istediğim abiniz veya arkadaşınız yd sıfır telefon alırken neye dikkat ettiler? Bazen sıfır kutuda bile hile olabiliyor. Telefonu dükkanda açtıktan sonra gerçekten sıfır ve orijinal...
  3. A

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Yılın belli dönemlerinde yurtdışında kalıyorum ama çoğunlukla Türkiyedeyim. Yurtdışında esim kullanacağım. 1787575143 Siz de mi yd cihaz kullanıyorsunuz ?
  4. A

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Telefoncu dükkanlarında yurt dışı cihazlar satılıyor bazıları 2.el bazıları sıfır. Tabii güvenilir bir yerden almakta fayda var.
  5. A

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Niye kullanamıyayım anlamadım ? 1787574864 İki cihazında temiz olduğunu varsayarsak iphone 16 pro mu önerirsiniz yani?
  6. A

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

16 pro 35bin tl civarı , 17 pro ise 55bin tl civarı fiyatta. 17 pro bütçemin biraz üzerinde olduğu için emin olamadım çünkü birazcık beni zorlayacak ama telefon aldığım zaman çok uzun süreler değiştirmiyorum en az 5 6 yıl kullanırım. Telefonun zoom özelliğini genel olarak kullandığım için aklım...
  7. A

🔥İndirim Acer Nitro V5 i5-13420H 8GB 512GB RTX5050 165Hz Laptop 🔥36.999₺

Ben 60a 5070li gamegaraj almıştım enayi miyim? Bazen keske almasaydım çok uyguna 5050li laptoplar varmış diyorum. O kadar da performans farkı var mi ki.
  8. A

🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

Game garaj 5070 için ne önerirsiniz ?
  9. A

Gemi stajına giderken monitör götürebilirmiyim ?

Götürürsün de kullanmaya vakit olmaz. Ilk defa mı gemiye çıkıyorsun?
  10. A

Asus vs Lenovo vs Game garaj

Bütçem maksimum 50bin hatta bu fiyatlara bile çıkmak istemiyordum o yüzden daha da arttırmam. Aklımda 3 laptop var genel olarak oyun ve okul işleri için kullanacağım. Game Garaj Lenovo Asus 2.el olarak daha uygun fiyata tavsiyelerinize de açığım.
Geri