55bin bütçemin üzerinde ama almışken iyisini almak daha mantıklı diyorsunuz sanırım değil mi. Ama size asil sormak istediğim abiniz veya arkadaşınız yd sıfır telefon alırken neye dikkat ettiler? Bazen sıfır kutuda bile hile olabiliyor. Telefonu dükkanda açtıktan sonra gerçekten sıfır ve orijinal...
Yılın belli dönemlerinde yurtdışında kalıyorum ama çoğunlukla Türkiyedeyim. Yurtdışında esim kullanacağım.
1787575143
Siz de mi yd cihaz kullanıyorsunuz ?
16 pro 35bin tl civarı , 17 pro ise 55bin tl civarı fiyatta. 17 pro bütçemin biraz üzerinde olduğu için emin olamadım çünkü birazcık beni zorlayacak ama telefon aldığım zaman çok uzun süreler değiştirmiyorum en az 5 6 yıl kullanırım. Telefonun zoom özelliğini genel olarak kullandığım için aklım...
Ben 60a 5070li gamegaraj almıştım enayi miyim? Bazen keske almasaydım çok uyguna 5050li laptoplar varmış diyorum. O kadar da performans farkı var mi ki.
Bütçem maksimum 50bin hatta bu fiyatlara bile çıkmak istemiyordum o yüzden daha da arttırmam. Aklımda 3 laptop var genel olarak oyun ve okul işleri için kullanacağım.
Game Garaj
Lenovo
Asus
2.el olarak daha uygun fiyata tavsiyelerinize de açığım.