Merhaba, adım Mehmet Yahya Kara.
Anadolu Lisesi'nde sayısal bölümü tercih ederek mezun oldum. Şu anda, Bahçeşehir Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı bölümü için Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanıyorum. Dijital oyun tasarımı hem hayalim hem de küçüklüğümden beri severek ilgilendiğim bir alandır.
Bunun yanı sıra, insanların hayatını kolaylaştıracak ürünler geliştiren kendi şirketimin yöneticiliğini yapıyorum. Ayrıca, sponsorumun Türkiye'deki emlak alım-satımı ve ithalat/ihracat işlerini yönetiyorum. Teknofest gibi insanlık yararına teknoloji yarışmalarına katılarak ödüller aldım. Ayrıca, girişimcilik eğitimi kapsamında ürün geliştirme, pazarlama ve satış konularında eğitimler aldım.
Bunların yanında, 3D tasarım programları olan Fusion 360 ve SolidWorks'u kullanma becerilerim ve C, C++ ve C# gibi programlama dillerinde eğitimlerim bulunmaktadır.
- Doğum günü
-
Aralık 2
Mersin
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Comnet ISS kullanıyorum //Asus RX6600 //İ312100f //H610M-A //Fsp Pro 550w //Xpg 2x8 ram