Comnet kalan günlerin parasını iade edeceğiz demiş ama kaç gün içinde yapılacağı vb. olduğunu söylememiş.
ISS değiştirirsem Comnetten param içerdemi kalır...
Kullanıcı sayısı fazla değil zaten. 1 yıla yakın hizmet aldım aldığım süre zaafında gayet başarılı bir firmaydı ama şimdi turknete geçiyorum ucuz etin...
Kanka minecraft'ın kendi optimizasyonu rezalet, önerim iris yüklemen olur. ve rami 400ve ya daha fazla modla oynamadığın sürece 8'in üzerine çıkarman...
Öncelikle Görüş açısı mı ne bı chank ayarı olacak Açtıkça Uzağı görebildigin Ayar adı her neyse işte Onu full'deyse vs. Kıs 15-20 arası falan yap (En son...
böyle uygun fiyata hizmet veren firmaları her zaman destekledim. millenicom comnet zamanında ucuzken türknet vs. 2 aralıkta 12aylık ödeme yapmıştım 2...
araba motoru mu bu soğuk olması tabikide bir artı. ne kadar soğuk o kadar stabil performans. AMA ekran kartı fanını %100 e almışsın tabii ki soğuk olur...
daha ucuzunu bulursun diyorum ya ? bu işin en iyisi ve ilk yapanı phlipsit teknolojisinin adıda amblight dır 2014 yılında almıs oldugum tv de bile vardı...
Arkadaşlar adam pc toplamayı öğrenmek istiyor bilgisayar mühendisi olmak istemiyor siz çok komplike düşünüyorsunuz bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok.
teşekkürler hocam
1733500370
valla pc toplamak istediğimde, hangi bileşen ile ne yapılır hangisi hangisiyle uyumlu, aynı işlevli ürün fakat teknik farkları...