evet doğru duymuşsun marketlerde bile durum odur. buna 83 dolarlık bir vergi çıkıyor okadar.
yanındada xpg nin 80 dolarlık bir baya iyi bir kulaklılığı...
site amerikanın en büyük sitelerinden bir tanesi newegg tek sıkıntım xpg markasıydı kendisinin ramlerini kullanıyorum başarılılar ama laptop konusunda ne...
Nasıl ilk kez duyuyorsunuz site kaç yıllık en büyük alışveriş sitelerinden marka bildiğiniz adatanın alt markası olan ram ssd kasa üreten XPG işte.Ki...
bu kampanyanın 100tl olduğu belli zaten siz salı günü gelecek dediniz gelmedi adamlarda zaten instada story yöntemi ile belirtip artı olarakta müşterilerine...
Elektronik tamircisi bi arkadaş var hallederim dedi ama ben yine de garanti varken göndersem mi diye foruma soriyim dedim teşekkür ederim fikirleriniz ve...
Burası AC girişi değil, DC çıkışı. Kullanıcı hatası. Koku, kablo kısa devre olduğu için geliyor. Daha fazla kullanmaya devam ederseniz anakarta da hasar...
? direk play store veya app store dan nays diye aratarak uygulamayı indiirp kayıt olabilirsiniz. ( Daha önce iş bankası hesabınız bulunmaması gerekiyor)