Arslan448 isimli üyenin son içerikleri

1. Arslan448

NKOLAY SANAL KARTLA EPİC GAMES ÖDEME HATASI

Arkadaşlar Nkolay sanal kart ile epic gamesten oyun almaya çalışıyorum, bütün bilgileri doğru girmeme rağmen ödeme reddediliyor. Sorunu bankaya ilettim onlar da 3d ile alabileceği mi söylediler. Bildiğim kadarıyla EPİC GAMES te 3d secure bulunmuyor. NKOLAY kart ile oyun alabilen oldu mu hiç...
  2. Arslan448

İQOS TEREA Nerden Alabilirim ?

Heets eski iquos makinası için. Tera yeni iqos iluma cihazlar için uyumlu olan. Ben terea kullanıyorum. Karpuz ve yeşil elma aromalı olan favorim 1765320213 Heets eski iquos makinası için. Terea yeni i iluma cihazlar için uyumlu olan. Ben terea kullanıyorum. Karpuz ve yeşil ekme aromalı olan favorim
  3. Arslan448

Kule Tipi Soğutucu Sıcaklık Ölçümü ve RGB Ayarları

msi anakartta msi center uygulamasını indirirsen oradan bakabilirsin bütün sıcaklıklara, güncellemelere vs. işlemcin intel galiba, intel hiç kullanmadım, o yüzden sıcaklıkla ilgili ne desem yalan olur :)
  4. Arslan448

asus anakartın kendi yazılımı olması lazım oradan bakabilirsiniz,
  5. Arslan448

anakartında resimde gösterdiğini gibi 3pin 5V girişi yoksa argb leri kullanamazsın. bu girişten olması lazım anakartta
  6. Arslan448

ABDULLAH ABİNİN SON ATTIĞI NEXTSTAR TV VİDEOSUNDA LİNK YOK!

katılıyorum bende göremedim linki.
  7. Arslan448

Hepsiburada premium worldcard

kart aidatı var mı bu kartın?
  8. Arslan448

❌İndirim Bitti! Lavazza Qualita Oro Çekirdek Kahve - 1Kg 510TL

Çok fazla sahte yorumları var bende iptal ettim.
  9. Arslan448

❌İndirim Bitti! Lavazza Qualita Oro Çekirdek Kahve - 1Kg 510TL

herkes genelde elektronik paylaşıyor ancak bunlarda lazım. 2 kg aldım eyvallah.
  10. Arslan448

🔥İndirim 🔥DONGLESIZ🔥GameSir Nova HD Rumble NS 660 TL + Vergi

ben risk alıp 26 dolara gamepad+dongle alıcam da bu yurtdışı alışveriş limitine takılmaz değil mi?
  11. Arslan448

dongle aldınız mı sadece gamepad mi aldınız?
  12. Arslan448

ben az önce siteden chat kısmından yazdım dongle ve gamepad ayrı ayrı alınınca uyumlu oluyormuş o şekilde söyledi. cevabı kopyalayıp atıyorum. GameSir Nova adaptörü, yalnızca Nova kontrolcüsüne bağlanmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, GameSir Nova HD Rumble NS Kontrolcüsünü ve...
  13. Arslan448

🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

Davet kodu işe yarayacaksa alabilirim
  14. Arslan448

🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

Herhangi bir ulaşım uygulaması olur mu? Ben Muğla'da yaşıyorum mesela farkediyormu?
  15. Arslan448

Yardım Sıvı soğutma pompa sesi

İncehesaptan aldım gaming gecesinden 3700TL
Geri