Arkadaşlar dying light the beast oyununu epic games üzerinden yükledim. Ancak oyuna girdiğimde en fazla 5 dk içinde oyundan atıyor. Sıcaklıklar normal her şey normal görünüyor ama oynatmıyor. Oyun dosyaları doğrulaması yaptım, ekran kartı driverı ddu ile kaldırıp eski sürümü kurdum yine olmadı...
Arkadaşlar 6 adet dragos ls 300 reverse fan almıştım indirimden. Ancak montaj yapabildim, yalnız bu fanlar son hız dönüyor,Kontrolcüden çıkan pwm kablosunu anakartın sysfan2 pinine taktım, naptıysam pwm ayarı yapamıyorum. biostan denedim olmuyor, anakartın msi center uygulamasından denedim...
Arkadaşlar evimde internet altyapısı bulunmuyor. Türk telekom magnet almak istiyorum. Ancak iki türlü tarife var biri cepmagnet diye geçiyor diğeri normal magnet. Aralarındaki farkı tam anlayamadım. hangisini almak daha mantıklı yardımcı olur musunuz?
malesef çözemedim 3d secure olmadığı için alınmıyor. Bankada aynı şekilde söyledi. Amazonda aynı şekilde 3D secure olmazsa doğrulama kodu gelmediği için banka red veriyor. Ama şöyle bir şey keşfettim ilginç bir şekilde Ubisofttan oyun alınabiliyor. Değişik bir durum :)
ben araç kayıt kamerasında Samsung Evo Plus 256GB kullanıyorum. Fiyatı şu an 1300 TL civarlarında. 4K kayıt yapabiliyor ve aktarma hızları yeterli. SD kartları mutlaka güvenilir satıcılardan alın piyasada çok fazla sahtesi var.