Arkadaşlar Nkolay sanal kart ile epic gamesten oyun almaya çalışıyorum, bütün bilgileri doğru girmeme rağmen ödeme reddediliyor. Sorunu bankaya ilettim onlar da 3d ile alabileceği mi söylediler. Bildiğim kadarıyla EPİC GAMES te 3d secure bulunmuyor. NKOLAY kart ile oyun alabilen oldu mu hiç...
Heets eski iquos makinası için. Tera yeni iqos iluma cihazlar için uyumlu olan. Ben terea kullanıyorum. Karpuz ve yeşil elma aromalı olan favorim
1765320213
Heets eski iquos makinası için. Terea yeni i iluma cihazlar için uyumlu olan. Ben terea kullanıyorum. Karpuz ve yeşil ekme aromalı olan favorim
msi anakartta msi center uygulamasını indirirsen oradan bakabilirsin bütün sıcaklıklara, güncellemelere vs.
işlemcin intel galiba, intel hiç kullanmadım, o yüzden sıcaklıkla ilgili ne desem yalan olur :)
ben az önce siteden chat kısmından yazdım dongle ve gamepad ayrı ayrı alınınca uyumlu oluyormuş o şekilde söyledi. cevabı kopyalayıp atıyorum.
GameSir Nova adaptörü, yalnızca Nova kontrolcüsüne bağlanmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, GameSir Nova HD Rumble NS Kontrolcüsünü ve...