Arslan448 isimli üyenin son içerikleri

1. Arslan448

Yardım Dying Light the beast 9070XT oyundan atma sorunu

Arkadaşlar dying light the beast oyununu epic games üzerinden yükledim. Ancak oyuna girdiğimde en fazla 5 dk içinde oyundan atıyor. Sıcaklıklar normal her şey normal görünüyor ama oynatmıyor. Oyun dosyaları doğrulaması yaptım, ekran kartı driverı ddu ile kaldırıp eski sürümü kurdum yine olmadı...
  2. Arslan448

Yardım Dragos ls 300 reverse fanlar PWM ayarlanmıyor

Evt pwm mod seçili. Ama yine de son hız dönüyor
  3. Arslan448

o şekilde denemedim bi bakayım 1769716362 o şekilde denemedim bi bakayım
  4. Arslan448

Arkadaşlar 6 adet dragos ls 300 reverse fan almıştım indirimden. Ancak montaj yapabildim, yalnız bu fanlar son hız dönüyor,Kontrolcüden çıkan pwm kablosunu anakartın sysfan2 pinine taktım, naptıysam pwm ayarı yapamıyorum. biostan denedim olmuyor, anakartın msi center uygulamasından denedim...
  5. Arslan448

🔥İndirim NextStar YE-75IDWG11 75'' 190 MiniLED TV 49.880,00TL

her türlü alınır ben çok memnunum. ses sistemi görüntü kalitesi tam fiyat performans.
  6. Arslan448

🔥İndirim NextStar YE-75IDWG11 75'' 190 MiniLED TV 49.880,00TL

Vay be kasımda 39 a almıştım nolmuş böyle.
  7. Arslan448

Hangi Assansins Creed oyununu oynamalıyım?

grafikler, oynanış, deniz savaşları vs. tereddütsüz Odssey derim.
  8. Arslan448

🔥İndirim Easy smx x15 1400₺ x5 1000₺ x20 2500₺

Yazılım desteği var mı?
  9. Arslan448

🔥İndirim Deepcool LT720 Rgb 360MM Sıvı Soğutucu 3.757TL

Pompa sesi var mı böyle rahatsız eden cinsten.
  10. Arslan448

Yardım TÜRK TELEKOM MAGNET HAKKINDA YARDIM.

Arkadaşlar evimde internet altyapısı bulunmuyor. Türk telekom magnet almak istiyorum. Ancak iki türlü tarife var biri cepmagnet diye geçiyor diğeri normal magnet. Aralarındaki farkı tam anlayamadım. hangisini almak daha mantıklı yardımcı olur musunuz?
  11. Arslan448

NKOLAY SANAL KARTLA EPİC GAMES ÖDEME HATASI

malesef çözemedim 3d secure olmadığı için alınmıyor. Bankada aynı şekilde söyledi. Amazonda aynı şekilde 3D secure olmazsa doğrulama kodu gelmediği için banka red veriyor. Ama şöyle bir şey keşfettim ilginç bir şekilde Ubisofttan oyun alınabiliyor. Değişik bir durum :)
  12. Arslan448

TEK PC DE İKİ KİŞİLİK OYNANAN OYUNLAR

Arkadaşlar merhaba. Tek bilgisayar üzerinden 2 kişi oynanabilecek oyunlar arıyorum, her türlü oyun olur yarış, savaş, dövüş farketmez.
  13. Arslan448

Yardım Akıllı kamera için sd kart önerisi

1765810920 Cihazın Max desteklediği limiti vardır ona dikkat ederek alırsanız sorun olmaz.
  14. Arslan448

Yardım Akıllı kamera için sd kart önerisi

ben araç kayıt kamerasında Samsung Evo Plus 256GB kullanıyorum. Fiyatı şu an 1300 TL civarlarında. 4K kayıt yapabiliyor ve aktarma hızları yeterli. SD kartları mutlaka güvenilir satıcılardan alın piyasada çok fazla sahtesi var.
Geri