Milleti banla tehdit etme sistem fiyat performans sistemi gayet iyi üstüne 9 taksiti var peşin fiyatına gayet iyi ve 32 GB ram'i var neden al sata gelmez diye yorum yapıyorsun millet evine 570 ekran kartı ile oynuyor anasını satayım
Aslında biraz da mevzu şu 21.500 TL'ye 5060 TDi 16 GB var Bir tane 27 bin TL'ye 5070 ikinci el işte garantisi 20 ay devam eden buldum diğerinin garantisi de 17 ay devam ediyor aslında benim kafamda direkt 5060 8GB gibi bir mevzu vardı fazla masraf etmek istemiyordum işlemci falan da topluyorum...
Yok satabilirsiniz de mevzu değil benim kafamda şöyle bir durum var Bir taraftan da yayın açmak istiyorum arada oyun oynarken falan AMD daha uygun olsa da bu tarz muhabbetlerde biraz geri planda kaldığına dair bir intiba var sıfır olarak baktığım zaman 21.000 TL'ye civarında AMD Radeon RX 9060...
Kanka indirim yakalayamıyorum ya artık sıkıldım bu indirim kovalamayı 3-4 gündür buradayım adamın birisi 5.070'i 30 bin liraya aldım mesela
1779038464
Bir de aynı 5060 ti 16 GB versiyonunu 27 28.000 liraya buldum
Kral takar zaten de niye böyle bu konu açtın onu da anlayamadım yani adamların işi bu bilgisayarcıdan kastın ne normal bilgisayar tamiri yerler takıyor tabii ki de