Artequirt isimli üyenin son içerikleri

1. A

400-500k arası fazla sorun çıkarmayacak otomatik vites araç önerileri

Merhabalar, yakın bi zamanda ilk aracımı almayı planlıyorum ve araçlarla ilgili pek bilgim yok malesef, maksimum bütçem 500 bine kadar çıkabiliyor. Bana otomatik, şanzuman sorunu çıkarmayacak araçlar önerebilir misiniz? (Tercihen hatchback almayı düşünüyorum)
  2. A

Jillette sensor3 +6başlık 187 TL 300e 100pg iade

100 TL'yi hediye çeki olarak mı veriyorlar yoksa geri mi gönderiyorlar, çünkü sepette düşmüyor fiyat?
  3. A

Acer Nitro laptopum sürekli crash veriyor ve ekran kartı gözükmüyor

Kesinle haklısınız. Dediğiniz yaptım fakat ekran siyah ekranda kaldı ama klavye ışıkları ve sesler vardı, alt+f4 ile kapatıp açtım bu sefer açıldı cihaz. Ve bazen açarken şöyle bir disk hatası veriyor açarken power tuşuyla kapatıp açınca, açılıyor cihaz.
  4. A

Acer Nitro laptopum sürekli crash veriyor ve ekran kartı gözükmüyor

Birkaç ay önce nitro 5 satın aldım ve yakın bir zamanda bir yakınıma yaklaşık 1 haftalığına ödünç verdim. Cihazı geri aldıgımda ise ilk fark ettiğim klavyedeki tuşların ağır basması oldu, tuş hem ağır basıyor hem de bastıktan sonra ağır çekimde yukarı çıkıyor sanki böyle altına yapışkan sürülmüş...
  5. A

İstanbul - Yenikapı - Manga konserine yarı fiyatına 2 bilet satılık acilll

Dostum gidecek durumum olsa yazmazdım. acil fırsat dedigin buduri yüzde elli indirim
  6. A

Yaz dostum. selam almayana yigit denir mi? yaz dostum
  7. A

02.08.2024 (Cuma) tarihinde olacak olan Manga konserine (gidemedigimden dolayı) alış fiyatının yarısına (tanesi 150 TL'den) 2 bilet satılıktır Normal alış fiyatı : Tanesi 300den 600 TL İletişin : 0546 686 81 99
  8. A

İst - Yenikapı - Manga konserine ucuza 2 bilet satılık acilll

02.08.2024 (Cuma) tarihinde olacak olan Manga konserine (gidemedigimden dolayı) alış fiyatının yarısına (tanesi 150 TL'den) 2 bilet satılıktır Normal alış fiyatı : Tanesi 300den 600 TL
  9. A

Acer driver dosyasını sildim

Epey'de bulamadım hocam ama bunu bulabildim https://www.cimri.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-5-an515-58-55kb-nh-qlzey-00d-32-i5-12450h-32gb-ram-512gb-ssd-6gb-rtx-4050-freedos-15-6-inc-oyun-bilgisayari-fiyatlari,2364734549
  10. A

Baktım fakat hepsini nasıl kuracağım, hangi dosyayı çalıştıracağım hakkında en ufak bir fikrim yok malesef
  11. A

Acer Nitro 5 için sıfırdan kurulum yapıyordum, videoda dendiği gibi diskleri biçimlendirdim, şimdi de cihazda hiç bişey yapamıyorum. Yokmu tüm driverları kuracak bi outrun dosyası falan?
  12. A

Acer Nitro V 15 ANV15-51-54UY Alınır mı?

Notebook alacam, ufak bir araştırma yaptım hem uygun hem max verim alabileceğim bu cihazı buldum, fiyatına göre almaya değer mi...
  13. A

Çözüldü✓ Monster mı almalıyım Acer mi?

İkisinden birini alacağım fakat karar veremiyorum. Acer'ın donanım olarak bir seviye daha önde olduğunu düşünüyorum fakat Monster tarafında da "ömür boyu bakım" hizmeti aklımı çeliyor. https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-v-15-anv15-51-50sy.html...
  14. A

Çözüldü✓ 20-25K Laptop Önerileri

Çoğu güncel oyunu yüksek değilde orta ve düşük ayarlarda sabit 60fps üzeri oynatabilecek minimun 16GB ram ve RTX4000 serisi ekran kartına sahip cihaz önerileriniz varmı?
Geri