çalışma soruları zaten veriliyordu,dediğim gibi seçmeli ders önceki yıllarda sadece performans notu veriyorlarmış şimdi meb yazılı kağıt görmek istiyormuş o yüzden sınav yapılıyormuş çalışma soruları veriliyordu işte 15 çalışma sorusu veriyorlardı 10 tanesini soruyorlardı.Bizim hoca vermedi...
Neden kopya çektiğimi anlattım,evet haklı değilim ama hocalarda çok zorluyor biyoloji sınavım var 3 saat 2.ders ona çalışıyordum sağlık 5.ders diye sonra sağlığın 3.ders olduğunu öğrendik değiştirmişler son 10 dk da yazabildiğim kadar kopya yazdım.
Ayrıca direk gidip özür dilesem daha mantıklı...
Arkadaşlar ders seçmeli Astronomi ders bile anlatılmıyor normalde cevapları verilen bir sınav zaten fazla abartı değil mi sizce de ? Ben gidip özür dilesem affeder diye düşünüyorum zaten ortalamayı yükseltmek için olan dersler bunlar.
Ders hocası yeni atanan tatlı bir hoca fazla sinirli değil boş bir seçmeli ders zaten önemli değil normalde soruları veriyorlardı ancak bu sınavda vermediler.Gözetmen hoca sinirli bir hoca.
Merhaba kopya çekerken yakalandım seçmeli tek saatlik dersti bu gün ayrıca biyoloji sınavıda var diye hiç bakmamıştım seçmeli derse.Kopya Çekerken hoca son anda yakaladı kopya kağıdını ver dedi aldı sınav kağıdımı almadı başka küçük bir kağıda ad soyadımı ve numaramı yazdı.Çıkışta hocam kopya mı...
Dostlar merhaba,liseler için nakil yapacaktım ama normalde 3 lise seçme hakkımız var fakat bu formda 1 lise seçebiliyoruz. Kalan 2 lise nasıl yazılıyor yine aynı şekilde formlar ile mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.