ArTHaS isimli üyenin son içerikleri

1. ArTHaS

1.500.000-1.600.000 TL arası C suv araç önerisi

Elektrikliyi gerçekten istiyorsanız bakın. Kullanım modeli de size uyuyorsa olur. Bir arkadaşın tanıdıkları EQS alıp yol boyu saçma sapan gazlayıp, 700km yolu 6 defa şarj ederek geldim diye arabayı satmaya niyetlenmişti :) Bunun haricinde ne olabilir fiyat olarak km de düşük olsun dersek, 1.2...
  2. ArTHaS

WRAİTH uyanıklığı !!!

Ticaret Bakanlığı'na şikayette bulunabilirsiniz, bu ara çok kovalıyorlar böyle işleri. Özellikle bindirilmiş indirimleri...
  3. ArTHaS

F/P direksiyon seti 10 bin bütçe

Bir de bu moda çıktı şimdi, VR gözlükler için de aynı şeyi yazan çok oluyor. "Alıp bir heves sonra kenara atılıyor". Arkadaşlar niye başkalarının fikri üzerinden hareket edip, başkalarının da aynı şekilde davranacağını nasıl öngörebiliyor veya hüküm verebiliyorsunuz? :) Direksiyonu seneler...
  4. ArTHaS

9070xt ve 5070 arasındayım yardım

Hahah adam zorla kendisini cezalandırttı.. Ya bebe muhabbetlerine gerek yok. İki kart da iyidir. Ben yılların Nvidia'cısı olarak, 50 serisi geldiğinde ortalığın saçmalamasını görünce, 9070xt de almayı düşündüğüm karttan 20 bin TL daha ucuz olunca, koşa koşa gidip onu aldım. Benzer muhabbete...
  5. ArTHaS

Yardım Seduna Koltuk Alınır mı? Öneri.

Alınabilir, düzgün görünüyor. "Oyuncu koltuğu" denen aldatmacaya girmeden alınır. Ne ergonomikler, ne bir şey, tamamen komedi. Masa başında oturmak için bu sandalyelerden lazım. İster oyun ister ofis olsun.
  6. ArTHaS

🔥İndirim Ubisoft İndirimleri Steam (The Crew Motorfest Dip 5,59 USD) Seri Koş

Güzeldir, Forza Horizon falan seviyorsanız iyidir. Hatta tekne, uçak falan da olduğu için daha da eğlenceli olabilir. Sürüşü biraz daha arcade'dir yalnız Forza serilerine göre. Eğlenceli oyundur.
  7. ArTHaS

🔥İndirim Ubisoft İndirimleri Steam (The Crew Motorfest Dip 5,59 USD) Seri Koş

Motorfest için çok güzel fiyat, kaçırılmamalı.
  8. ArTHaS

Oyun kolu ile pc'den FPS oyunları oynama

Yeni nesil gamepad'lerle araç kullanmak bile baya rahatladı. Ancak yine de FPS oynamak için gamepad'de jiroskop özelliği bulunması daha hayırlı gibi. O zaman eliniz alışırsa mouse'tan daha hızlı şekilde bile oynayabiliyorsunuz.
  9. ArTHaS

Tek Fanlı RTX 3060 mı?

Mesajları okumadan hala yanar, ısınır, alınmaz diyen var :D
  10. ArTHaS

asusu phoenix rtx 3060 çok ısınır mı?

Ay başında bu kartı aldım. MSI MAG 101 kasada Gigabyte G1 GTX 1070 üç fanlı olmasına rağmen 70-72 derecelerde çalışıyordu, Furmark'ta da 1080p 4xMSAA ile bu sıcaklıklarda çalışıyordu. Asus Phoenix ise 60 küsür derecelerde çalıştı. 1070 boşta 45 derecelerde beklerken, bu 30 derecede bekliyor...
  11. ArTHaS

Tek Fanlı RTX 3060 mı?

Fikir vermesi açısından yazayım; Cumartesi günü Asus Phoenix RTX 3060 aldım. Inventus ve 1-2 yerde de 7.100 TL gibi bir fiyattan satılıyor. En yakın rakibi ise 1.500 TL yukarıda, 8.500 TL'lerden, o da Asus Dual idi galiba, veya Zotac falan varsa... Daha ucuz göremedim. Sahibi olduğum önceki...
  12. ArTHaS

Asus Phoenix RTX 3060 Sıcaklık Değerlerini Bilen Var Mı ?

Fikir vermesi açısından yazayım; Cumartesi günü Asus Phoenix RTX 3060 aldım. Inventus ve 1-2 yerde de 7.100 TL gibi bir fiyattan satılıyor. En yakın rakibi ise 1.500 TL yukarıda, 8.500 TL'lerden, o da Asus Dual idi galiba, veya Zotac falan varsa... Daha ucuz göremedim. Sahibi olduğum önceki...
Geri