Arthur♛Morgan isimli üyenin son içerikleri

1. Arthur♛Morgan

Hangi saati seçmeliyim veya başka öneriniz nedir ?

Deri saat pişmanlıktır, çelik aldım mutluyum.
  2. Arthur♛Morgan

Gigabyte RTX 4070 Süper Ekran Kartı alınır mı??

Böyle bir kart almayı düşünüyorsan bence önceliğin 16GB olması olsun.
  3. Arthur♛Morgan

Öneri Dell Alienware AW2725DF Vs Samsung Odyssey g6 Oled Hangisi Daha Mantıklı.

Uzun zaman olmadı alalı ama şimdilik gayet memnunum renkleri falan çok hoşuma gitti güzel monitör
  4. Arthur♛Morgan

OLED panelleri IPS gibi sağlam hale gelene kadar kullanmayı düşünmüyorum. Şuan ki monitörüm bu ve gayet memnunum. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m27q2-qd-ice-27-1-ms-2k-pivot-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1160826159.html
  5. Arthur♛Morgan

5 ay sonra asusu iade ettim aşırı oled yanığı oluştu.
  6. Arthur♛Morgan

Bu Monitörü Siparis Verdim Mantıklı'mı?

Profesyonel arenada değil ki hocam 200 hz her oyuna yeter. Ben imzamda ki sisteme sahibim ama bende 200 hz kullanıyorum çokta abartmaya gerek yok
  7. Arthur♛Morgan

Oled Monitör Öneris Verirseniz Sevinirim Acıklamaya 2Tane Bıraktım?

Ben Asus'un farklı bir modelini aldım 5 ay sonra aşırı oled yanmasından dolayı iade ettim
  8. Arthur♛Morgan

❌İndirim Bitti! Detroit: Become Human 28,4 TL 🔥

Moruk o zaman bi tık enayilik var sende :D
  9. Arthur♛Morgan

Öneri Oyun önerileri istiyorum

Bu Stardew Valley'i neden herkes çok seviyor, hiç oynamadım ama merakta ediyorum açıkçası
  10. Arthur♛Morgan

Öneri Oled-IPS-VA Monitör Seçimi

Ben ASUS'un OLED monitörünü almıştım pişman oldum kısa süre sonra yandı, bu benim şanssızlığım tabi ama OLED teknolojisi IPS kadar güven verene kadar almayı düşünmüyorum artık
  11. Arthur♛Morgan

Yardım Logitech Yurtdışı Ürün Gönderimi

İnan hiçbir fikrim yok. Ben yabancı müşteri temsilcisi ile görüştüm ve hatırladığım kadarıyla ürün yurtdışından gelmişti. 1773226857 1 yıldan fazla geçti aradan yasadan önce diyebiliriz
  12. Arthur♛Morgan

Yardım Logitech Yurtdışı Ürün Gönderimi

Benim mouse bozulmuştu yazılı iletişime geçtim bozuk olduğunu söyledim benden adres istediler ve birkaç gün sonra yeni mouse geldi, ne kargo firması nede başka her hangi biri benden bir ücret istemedi
  13. Arthur♛Morgan

Sigara içenler pişmanmısınız ?

Çok pişmanım içtiğime, hemde itten köpekten pişmanım. İçmeyin içirmeyin.
Geri