Arthur♛Morgan isimli üyenin son içerikleri

1. Arthur♛Morgan

Öneri Oyun önerileri istiyorum

Bu Stardew Valley'i neden herkes çok seviyor, hiç oynamadım ama merakta ediyorum açıkçası
  2. Arthur♛Morgan

Öneri Oled-IPS-VA Monitör Seçimi

Ben ASUS'un OLED monitörünü almıştım pişman oldum kısa süre sonra yandı, bu benim şanssızlığım tabi ama OLED teknolojisi IPS kadar güven verene kadar almayı düşünmüyorum artık
  3. Arthur♛Morgan

Yardım Logitech Yurtdışı Ürün Gönderimi

İnan hiçbir fikrim yok. Ben yabancı müşteri temsilcisi ile görüştüm ve hatırladığım kadarıyla ürün yurtdışından gelmişti. 1773226857 1 yıldan fazla geçti aradan yasadan önce diyebiliriz
  4. Arthur♛Morgan

Yardım Logitech Yurtdışı Ürün Gönderimi

Benim mouse bozulmuştu yazılı iletişime geçtim bozuk olduğunu söyledim benden adres istediler ve birkaç gün sonra yeni mouse geldi, ne kargo firması nede başka her hangi biri benden bir ücret istemedi
  5. Arthur♛Morgan

Sigara içenler pişmanmısınız ?

Çok pişmanım içtiğime, hemde itten köpekten pişmanım. İçmeyin içirmeyin.
  6. Arthur♛Morgan

30 k bütçe ile oled ekran önerisi

Ben Asus'un woled bir ekranını aldım 5 ay sonra oled yanıklarından dolayı iade ettim.
  7. Arthur♛Morgan

TOKİ 500.000 Konut ANKARA Başvuruları Açıklandı !

Kura ne zaman çekilecek peki bilgi var mı?
  8. Arthur♛Morgan

Oled monitör hayal kırıklığı

Bende de yanık oluşmuştu iade ettim. OLED sektörü tamamen sağlamlaşmadan almam daha.
  9. Arthur♛Morgan

Ekran Kartını Dikey Takmak

Ekran kartımı dikey takmak istediğim için iki adet parçaya ihtiyacım var PCIe 4.0 riser kablo (20–25 cm) Sistemim beyaz olduğu için parçada beyaz olmak zorunda ama fiyatlar aşırı pahalı geldi bana, tavsiye edeceğiz uygun fiyatlı ürün var mı? Ekran kartına takılmayın onu da beyaz yapacağım.
  10. Arthur♛Morgan

20 bin TL R5 3600 2080 Super sistem yükseltme tavsiyesi

Direkt şu ürünleri al diyemem hele ki şu an ram krizinden dolayı piyasa bulanıkken bunun için biraz araştırma yapmadan olmaz. Ama ilerde GTA 6 falan çıkacak bence illa ki bir yerden sonra bu tür oyunlara da şans vereceksin denemek isteyeceksin, o zamanlarda da tekrar upgrade yapmak zorunda...
  11. Arthur♛Morgan

R7 7800X3D tam sana göre bir işlemci, bunu alırsan üzülmezsin ama diğer şeylere para kalmaz. O yüzden ilk başta dediğim gibi ya bütçe artır yada satıp hazır sisteme yönel bence.
  12. Arthur♛Morgan

Bence eğer aciliyeti yoksa biraz bütçe yükseltin. 2080 güçlü bir kart olsada epey eskidi upgrade gerekli. İşlemci zaten upgrade edilecek. Bunları yaparsanız diğer parçalarıda yükseltmek zorunda kalacaksınız. Ayrıca AM4 sistemde kalmak bence mantıklı değil. Eğer sistem idare ediyorsa bir süre...
  13. Arthur♛Morgan

Linke tıklaması sonucunda patlayan hesaplar

Hiçbir şey yapamaz. Ayrıca bunu arkadaşının değil senin yaptığını hissediyorum niyeyse
  14. Arthur♛Morgan

Çözüldü✓ Rtx 5060 8gb alınır mı? ?

Bundan sonra çıkan oyunlarda 8GB üzer
  15. Arthur♛Morgan

Game garaj markasına güvenilir mi?

Güvenilir. İlk hazır sistemimi oradan aldım. Hatta HDD takamadım yardımcı oldular. Bir tanıdığımda sistemde ki bir teknik sorun yüzünden onlarla iletişime geçti ve bize gönderin halledip tekrar verelim size dediler. Alışveriş yapabilirsiniz korkmayın.
Geri