Arkadaşlar Merhaba,
Exvega'nın kendi sitesinden "Exvega Andromeda Yüzüklerin Efendisi Balrog Lisanslı Oyuncu Koltuğu"nu satın almayı düşünüyorum. Genel olarak Exvega markasını ve özellikle Andromeda serisini kullanan var mı ? Sitede kullanabileceğim yayıncı youtuber vb. indirim kodu var mıdır...
Merhaba arkadaşlar,
Nova 7 Wireless Diablo IV serisini satın aldım. Kullanıyorum müzikte vs gayet memnunum. Ancak Valorant'ta sesler tatmin edici gelmedi uygulama üzerindeki ayarları denedim yine de aynı geliyor. Önereceğiniz bi ayar var mı? Teşekkür ederim..
Hocam valorantta test edebildiniz mi default valorant ayarlarını ve 7.1 özelliği için spatial audio özellini kullandım ancak tatmin edici gelmedi. Sizin denediğiniz bi eko vb. ayar var mı?
Büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için şuan :F: Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. O hâlde Nova 7 indirim kovalama yolu gözüktü ? :blobdance:
Kulaklık mouse vs. durumlarında pek güvenemiyorum mecburen taksitle vs olduğu için sıfır fiyatına razı geliyorum.
1692812509
Delta mı Delta S mi S versiyonu daha farklı diye biliyorum sadece tasarımdan ibaret değil diye gördüm ama ?
Hocam piyasasına baktığım zaman ortalama olarak 800 TL lik bi fark var. ( Delta daha pahalı ) Benim normalde amacım bir yandan da ROG serisi ekipman oluşturmak. Rog Strix Deluxe NX klavyesi mevcut. Mouse olarak da Rog Gladius 3 Kablosuzunu almayı düşünüyorum. Sizce bu durumda aradaki farkı ve...
Herkese iyi formlar,
Başlıkta belirttiğim Delta S RGB modeli sizce piyasadaki muadili olan kulaklıklara kıyasla tercih edilmeli mi? Kablolu olması bir yandan dezavantaj gibi geliyor ancak ses aktarımı gecikme vb. durumları önlediği için gözüme batmıyor açıkçası. Sizin düşünceleriniz nelerdir ...