Arthur61 isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

Gamepad lerin dozeri. Çöpte bile boşa yer kaplıyor. 500 olsa koleksiyon için alıp kenara koyulur. Ama logitech bu aletin çok ekmeğini yedi.
  2. A

🔥İndirim THERMALTAKE view 380XL + 850w Gold psu // 8479TL

Kasa çok güzel biraz daha ufak olsaydı hemen alırdım
  3. A

🔥İndirim Lian Li Vector V100R Siyah & Beyaz 3.899TL

Beğenmiyorum hocam, akvaryum kasa istiyorum Konuda paylaşılan kasa tam bana göre, giriş portları yan tarafta olması çok iyi ama büyük. Masamda güzel durmuyor . Ufak bir akvaryum kasa arıyorum.
  4. A

🔥İndirim Lian Li Vector V100R Siyah & Beyaz 3.899TL

Agalar kasa çok güzelde. Biraz büyük gibi. Ben msi mag 320r kullanıyorum bana büyük geliyor. Göze güzel görünen bu tarz daha ufak bir akvaryum kasa arayışım var ekran kartı uzunluğum 315mm varmi tavsiesi olan.
  5. A

Çözüldü✓ Samsung Odyssey OLED G6 G61SD alınır mı?

6 ay kullanıp satmak zorunda kaldım. Sonra eski monitörüme geçince iyi dediğimiz ips monitörlerin 5 para etmez olduğunu anladım. İps monitörümde Renk konusunda başarılı olan bir olan bir model. ( msi g27qpx) Tekrar oled bir cihaz alacağım. Eksi olarak tek söyleyeceğim şey arasıra piksel yenileme...
  6. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam bendede 7900xt var genelde pes oynarım zaten bir tek orda fark ettim. Bir menü var oraya girince cw sesi geliyor menüden çıkınca ses gidiyor :D
  7. A

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 20,4 bin TL

360 hz olanı bu fiyatlara alınca buna elim gitmiyor :D 4k modelini indirimde bekliyorum.
  8. A

🔥İndirim Köfteci Yusuf 450/225 Kupon | Yemek Sepeti

Halen geçrli sanırım az önce aldım bayağı uyguna geldi.
  9. A

Am5 işlemci güçlendirici kiyi işe yarar mı?

Ben kullanıyorum faydası varmı yokmu bilmem ama güzel bir zemin oluşturduğunu söyleyebilirim. Görüntü olarakta goş duruyor ama görünmüyor zaten. Bunun kırmızısı falan var belki onlar içerideki görüntü için daha iyi durabilir.
  10. A

🔥İndirim DeepCool LP360 Sıvı Soğutma 4.799TL

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-frozen-warframe-pro-360-argb-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,886425475.html sizce hangisi daha mantıklı ? Klite olarak hangisi iyidir.
  11. A

🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27" QHD WOLED 29.799,00 TL Tekrardan Stoklarda

Samsungun g60sd modelinden iyi midir? bu cihaz.
  12. A

🔥İndirim Şeffaf HDD & SSD Kutusu (2.5 inç, USB 3.0) | 150 TL

En kalın olan 3.5 sığmaz. 2.5 olan hdd ve ssd sığar.
  13. A

❌İndirim Bitti! Philips Evnia SPK9618B/38 Kablosuz Gaming Mouse 1999 TL

Bu mauslar hep aynı galiba. Çinde üretilip marka baslıyor. Aynı tasarımdan bir sürü farklı marka var.
  14. A

🔥İndirim Vatan Canon Kameralarda İndirim

Telefonlar henüz DSLR makinelere ile aynı seviyeye gelmedi.
  15. A

❌İndirim Bitti! ASUS PRIME LC 360 ARGB 3930TL (Peşin fiyatına 3 taksit)

Buna sonradan lcd ekran eklenebilirmi ?
Geri