100 watt nasıl destekleyecek typ c portundan alacağı 3 watt falan. Bu düşük watları nasıl 100 watt yapacak varmı öyle teknoloji bilemedim. Varsada bu kadar ucuz olmaz herhalde :D
Arabaların en hassas yerlerinden biridir, Çürümeye en müsait yerlerden biri. Ama çürüme vs gibi durumlar uzun vadede belli eder kendini. Çok fazla bir şey yok gibi kendinizde zımpara atarak rotuş boyası ile halledebilirsiniz.
Hocam bu arkadaşın dediği şöyle bir durum olabilirmi. Arka aydınlatmayı statik yapıp ekran rengine göre ayarlayınca böyle bir efekt oluyor. Bunu bende yaşadım mesela beyaz bir sahneden siyah bir sahneye geince arka ışıkta renk değiştiriyorya o arada sanki parlaklık düşüyormuş gibi hissetiriyor...
hocam 360hz olanı aldım ben. Parlaklık sorunu yok. Hatta parlşaklığı kısıp kullanıyorum .
1747811920
Muhtemelen o artık gelmeyecek.
1747811953
Şimdi hocam dp ilemi bağlamak mantıklı yoksa hdmi ilemi.
Monitör bu gün geldi henüz fırsatım olmadı ayar vs yapmaya ama ilk açıp MSI G274QPX ips ile karşılaştırdığımda pek fark göremedim. Hatta MSI G274QPX daha canlı renk sunuyor diyebilirim :D akşam detaylı ayarları kurcalayınca bakıcaz durum nedir.