Söyledim daha demin babam huc bir şey demedi nerdeyse telefon bilgisayarı azaltıp daha iyisini yapacan dedi sadece kızmadı bide dershaneyede söyledim oda bişey demedi
icim rahatladı vallahi billahi
Yarın beraber dolaşacağız babamla yemek esnasında söyleyeceğim durumu tekrardan yazarım buraya muhtemelen herkese teşekkürler gerçekle yüzleşme vakti geldi artık.
İşin sonunda yüksek ihitmal öyle olucak sene içinde ilk 3K ya girebilecek netler yapmasaydim yalan soylemezdim bı anlık aptallikla yaptığım şey 2 aydır içimi yedi
günler YKS 2026 da sayısalda 45k ya girdim ve sonuclar açıklanınca babama ilk başta en kötü dersimi söyledim ve verdiği tepkinin çok kötü olduğunu görünce ona gerçek sonucum yerine 20 bin dedim. Amacım dershaneye gitmeyip özel derse gidip hocama bunj anlatıp MSÜ de iyi bir derece yapıp babama...
Hocam cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın sorunu hallettim Türkçe yama kaldırmadan bu sorunu yaşayacak olan varsa diye yazıyorum bundan sonrasını teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için. Oyunda suikasti gerceklestirirken gizli bir şekilde gerçekleştirin nasıl yani; eğer benimle aynı...