arthurmorgan122 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yalan Söyledim Yks..

İnternet ile çalışan herkes kazancak diye bir şey yok benim işime böylesi geliyor YouTubexen ders çalışmayı sevmiyorum
  2. A

Yalan Söyledim Yks..

Öyle oldu dershane hocasida zaten yine sınıfın icindesin sorun yok dedi bende bilmiyorum hocam kusura bakmayin dershaneye almasanizda haklısınız dedim
  3. A

Yalan Söyledim Yks..

Söyledim daha demin babam huc bir şey demedi nerdeyse telefon bilgisayarı azaltıp daha iyisini yapacan dedi sadece kızmadı bide dershaneyede söyledim oda bişey demedi icim rahatladı vallahi billahi
  4. A

Yalan Söyledim Yks..

Bilmiyorum valla bakacaz bugün dershanedeki ilk 60K özel sınıfa kesin giriyom zaten
  5. A

Yalan Söyledim Yks..

Ya işte bende bu yüzden soyleyemedim sert bir adam değilki babam bana karşı baskı yapmadı işte umutlandırdım adamı üzmek istemedim
  6. A

Yalan Söyledim Yks..

Hedefler büyük reis 45K iyi bir sonuç olabilir ama benim için çok kötü bir sonuç artık geçti ztaen istesende gidemem
  7. A

Yalan Söyledim Yks..

Yarın beraber dolaşacağız babamla yemek esnasında söyleyeceğim durumu tekrardan yazarım buraya muhtemelen herkese teşekkürler gerçekle yüzleşme vakti geldi artık.
  8. A

Yalan Söyledim Yks..

Yok reis ben harbi potansiyeliydim fen lisesinde ilk 3 te vardım denemelerde sınavda ilk 50 bile değilimdir okulda muhtemelen
  9. A

Yalan Söyledim Yks..

İşin sonunda yüksek ihitmal öyle olucak sene içinde ilk 3K ya girebilecek netler yapmasaydim yalan soylemezdim bı anlık aptallikla yaptığım şey 2 aydır içimi yedi
  10. A

Yalan Söyledim Yks..

Hic bi şey demeden eyvallah kardeşim mi demem lazım
  11. A

Yalan Söyledim Yks..

Tersleyecekseniz konuyu kapatalim demiştim keşke acmasaydim baştan
  12. A

Yalan Söyledim Yks..

günler YKS 2026 da sayısalda 45k ya girdim ve sonuclar açıklanınca babama ilk başta en kötü dersimi söyledim ve verdiği tepkinin çok kötü olduğunu görünce ona gerçek sonucum yerine 20 bin dedim. Amacım dershaneye gitmeyip özel derse gidip hocama bunj anlatıp MSÜ de iyi bir derece yapıp babama...
  13. A

Şu tarz bi kasa varmıdır hiç satışta olan

kral kabloları falan yanlış bağların ben olmaz o iş
  14. A

AC unity çökme hatası

Hocam cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın sorunu hallettim Türkçe yama kaldırmadan bu sorunu yaşayacak olan varsa diye yazıyorum bundan sonrasını teşekkür ederim size yardımcı olduğunuz için. Oyunda suikasti gerceklestirirken gizli bir şekilde gerçekleştirin nasıl yani; eğer benimle aynı...
Geri