Artoriasss isimli üyenin son içerikleri

1. Artoriasss

Steelseries Arctis 3 Mikrofon Çalışmama Sorunu

@xTURANN @Veviel USB yerini bir kaç kere çıkardım. Sanırım düzeldi hocam. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim
  2. Artoriasss

Hocam bütün mikrofon kısmına baktım, hepsinde 100. Programı kaldırıp öyle mi denesem sizce
  3. Artoriasss

Hocam ilk başta kulaklığı denemek için. Bilgisayarda ki ön kısımdan ki usb ye taktık. Gayet güzel kulaklıktan ses geliyor. Sonra arka kısma taktık. Ses hiç gelmiyordu. Sadece kasanın ön usbsinde çalışıyordu. Uygulamayı sildim. Reset attım tekrardan yükledim. Şuanda arka ki usbden ses geliyor...
  4. Artoriasss

Youtubeden video izledim bir kaç kişi böyle yapmış sorun halen bende devam ediyor. 1722186966 Hocam ilk baştakini seçtim, diğerlerini denedim aynı sorun devam ediyor. Acaba bozukluk mu var. Kulaklıkta
  5. Artoriasss

Hocam ses geliyor ama bu seferde çok robatik geliyor. Sesim anlaşılmıyorç 1722186657 Hocam usb a ile bağlandım.
  6. Artoriasss

Hocam mikrofon açık sanırım, ışık yanıyor. Çıkarttım. Ses kaydedici ile deniyorum ama sesim gitmiyor, discordda gitmiyor. İlk defa masaüstü kulaklık kullanıyorum.
  7. Artoriasss

Merhaba mikrofonumu bir türlü çalıştaramadım. Ne yapabilirim. Yardımcı olur musunuz. Ayarlar Böyle.
  8. Artoriasss

3000 TL Bütçeye Kulaklık Seçimi

İndirimde diye nova 3 aldık hocam. Söylediğim gibi ilk kulaklığımız.
  9. Artoriasss

3000 TL Bütçeye Kulaklık Seçimi

@Weftly @Cahit Emin @ugurkolasin @Gorkeemmm @warg @Starlex SteelSeries Arctis Nova 3 sipariş ettim. Acaba iade mi etsem. Ben fps oyunu pek oynamıyorum. Arada bir oyun oynuyorum, film dizi izliyorum. Bu yüzden Nova 3 tercih etmiştim. Daha önce kulaklık kullanmadım. Bu yüzden HyperX Cloud ağır...
  10. Artoriasss

SteelSeries Arctis 1 Wireless vs Arctis Nova 3: Hangisi Daha İyi

Evet hocam, kablo acaba rahatsız eder mi bilemiyorum. Kullanmadığım için daha önce
  11. Artoriasss

SteelSeries Arctis 1 Wireless vs Arctis Nova 3: Hangisi Daha İyi

Merhaba daha önce kulaklık satın almadım sizce hangisini satın almalıyım. Aralarında çok fazla fark var mı
  12. Artoriasss

HyperX Cloud Stinger 2

Hocam konudan bağımsız bu kulaklığı şuan almayı düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir. https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-audio/g435-wireless-bluetooth-gaming-headset.981-001050.html
Geri