arussa isimli üyenin son içerikleri

1. A

Asus ROG Strix G16 G614JV-N3110 alınır mı, öneriler?

Asus rog strix G16 Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum. Forumda araştırma yaptım maksimum 70k'ya kadar bütçem var ama gamegaraj almak istemiyorum. Arkadaşımda var sesli çalışması beni rahatsız etti. Asus, casper gibi bilindik tüm markalara açığım, toplama olmasın.
  2. A

En ucuz ve güvenilir bungalov , tiny house hangi firmanın

İstanbul ve çevresi için mi soruyorsun?
  3. A

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Hocam öncelikle eline sağlık. Uzun uzun güldüğüm bir kısmı, polemik yaratmayacağına inanarak alıntılıyorum. Oto loot, sınırsız envanter veya elimde kılıç varken meşale kullanmak absürt ama tek tuşla çevremdeki tüm meşaleleri yakmak, tek tuşla ışınlanmak, tek tuşla gwent bitirmek, konsol ekleyip...
  4. A

Kurye'ye şarjı uzun gidecek telefon önerisi

Tamamdır; Önerileri dikkate aldım. Bir arkadaşım samsung a serisi telefonlar batarya ile öne çıkıyor demişti. Samsung A34 için ne diyorsunuz bunu ben önermiş gibi oldum ama şöyle bir TEST buldum. En azından kullanan birisini bulamasamda test bulmuş oldum.
  5. A

Hocam teşekkürler, ama artık mümkünse hiç taşımak istemiyom :D. Ama s23'ü bir kenara yazdım. Hocam şimdi baktım ama garip bir şekilde her yerde samsung a34 öneriyorlar. Sanırım s23 ve a34 için araştırma yapacağım.
  6. A

Hocam eğer şarjı iyi ama özellikleri kötü bi telefon bile bulsam şuanki telefonu günlük kullanırım gibi düşündüm. Şarjı uzun gittiğine emin olabileceğim bir telefon lazım. Şuan redmi note 10 pro var elimde.
  7. A

Hocam internetten baktım bataryası hızlı bitiyor gibi yorumlar gördüm. 1709077646 Hocam linkteki telefon için baya ağır yorumlar yapılmış. :/, samsung a34 öneriyorlar ama benim kullanımım için iyi midir bilmiyorum.
  8. A

Arkadaşlar selam; Kurye olarak çalışıyorum, uzun süre çalışıyorum ve sürekli 2-3 tane powerbank taşımaktan yoruldum. Çalıştığım süre boyunca konum ve navigasyon sürekli açık oluyor. Bana şarjı uzun gidecek, diğer özellikleride iyi olan bir telefon önerebilir misiniz? Bütçe sıkıntım veya...
  9. A

🔥İndirim Premium Tıkla Kazan Başladı🔥🔥

Beyler premium almaya değer mi? Normalde alışveriş yapacağım ay alıyorum sadece sonra iptal ediyorum.
  10. A

Lattop çantasında mouse nasıl taşınır?

Reis işte ne yapsam çözüm bulamadım. Hiç bu sorunu yaşayan olmamış mı? Ne konu açıyosun taşıma kabı al geç diyen çıkmadı :d.
  11. A

Çanta dar değil ama kitaplar ve not defterleri taşıdığım için sıkışıyor elbet.
  12. A

Linux Mint İntel graphics driver güncelleme

Kendisi güncelliyor diye biliyorum. Hatta sürekli güncel tutuluyor. Şurayı inceleyebilirsin. Bende 2. ekran kartı problem oluyordu, ama linux mint'te hiç problem yaşamıyorum. Driverları destekleyen en iyi linux işletim sistemi benim gözümde.
  13. A

Tiny Win11 güncelleme almıyor

Hemen güncellemen gerekmiyorsa, güncellemeleri 1 hafta erteleye bas. 1 hafta sonra güncellersin.
  14. A

pythonda numpy kullanarak nasıl 3 elemanlı array oluşturabilirim ?

Dostum bunu forumlarda değil; dokümantasyonlarda veya stackoverflow'da arayacaksın. Sorunuda düzgün yazamamışsın, 3 elemanlıda elemanlar ne olacak mesela? Yinede devam edelim. Sorunun cevabının envai çeşit yolu var, ben bir tanesini yazayım; np.zeros(3) Bu zeros veya başka bir şeyi nasıl...
  15. A

Arkadaşlar merhaba; lattop çantamda taşıdığım mouseların orta tuşları bozuluyor. Yalnızca evde kullandığım mouse'da bir sorun yok ama aynı model ve sonrasında farklı aldığım mouse'ları çantamda taşıdığım için orta tuşları bozuluyor. Bunu bir türlü engelleyemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz...
Geri