Arvel isimli üyenin son içerikleri

1. A

Steam ve Epic Games Üzerinde Düşük İndirme Hızı

bende 1000 Mbps kullanıyorum önce Ethernet Windows Üzerinden 1 Gbps Ayarı yaptım çok sık olmaya başlayınca modemi kapattım 1 2 dk içinde geri açtım bilgisayara gelen Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar taktım düzeldi bir haftadır daha görmedim
  2. A

77 Bin TL Eder mi İkinci El 2 Ay Kullanılmış

ekran kartı yok çok pahalıya geliyo gibime geldi daha onuda alacaksın
  3. A

Çözüldü✓ Nvıdıa Ekran Kartı Seçimi: RTX 5070 mi RTX 5060 Ti mi?

alma imkanın varsa 5070ti al 5070 kullanıyorum evet kötü bir kart değil ama avatara oynu oynuyorum Vram yetmiyor
  4. A

Steam Hesabımda Başkası Oyundaydı Ne Yapmalıyım

Kaspersky iyi diye biliyorum
  5. A

Steam Hesabımda Başkası Oyundaydı Ne Yapmalıyım

öncelikle ayarlardan steam e ekli olan e postaya bak tanımadın varsa kendi gmailini ekle şifre değiştir steam guard aktif et bundan sonra sürekli giriş yaparken steam guard telefonuna onay gönderecek internete olan yerlere steam ile giriş yapma ve hile kullanmış dedin yazmana gerek yok olmuş...
  6. A

007 First Light Ghost Of Tsushima

arkadaşlar angisini alayım 5 dolar oynuyor araların da 007 First Light Ghost of tsushima
  7. A

Steam Sepeti $180'a Almaya Değer mi?

sadece kasa odaklı bakma şans oyunu olduğu için 70 dolarlık item de atıyor
  8. A

evet alabilirsin zaten oyun sana üst üste vermiyor kasayı aldıktan sonra 5 gün veriyor hatta şu an 2 hesap kasıyorum 3 4 e çıkarma planım var
  9. A

özelden yazailirsen daha detaylı anlatabilirim
  10. A

doğru ama fakat içiniz de almak isteği varsa yaz indirim de almasan yine sonbahar da almak isteyeceksin kendine cs2 seçkin açıp ufakta olsa destek sağlayabilirsin
  11. A

güzel bide olaya şöyle bak gelecek sefer bunları almayacaksın elinde olduğu için çeşit yapmışınız gayet iyi
  12. A

Yeni PC Alanlar İçin Steam Yaz İndirimleri İyi Bir Fırsat mı?

kurt yeniği falan yok 10 dolar altı çok güzel oyunlar var bir tane 40 dolar oyun almaktansa 2 3 4 dolarlık oyunları alıp kütüphane çeşit yapabilirsin epic games tl kullandığı için daha uygun benim de bütün oyunlarım steam da diye bende bunu kullanıyorum çoğu oyunu da cs2 sayesinde almışımdır...
  13. A

İndirimli Sistem 5060 Alınır mı

bu fıyata bunlar normal aceleniz yoksa biraz daha bütçe ekleyip almaya çalışın
  14. A

Enshrouded Çıkış Tarihi

sonunda çıkış tarihi belli oldu 15 ekim enshrouded
  15. A

Steam Yaz İndirimleri

yani bf 6 daha düşeceğini sanmıyorum 70 dolar dan 35 yapmışlar düşünme al geç gidip 10 dolar da yapmazlar stalker bilmiyorum
Geri