Arvel isimli üyenin son içerikleri

1. A

Steamdan Alınmayan Bir Ekran Görüntüsü Steam'e Nasıl Eklenir?

steam ekran gönrüntüsü nereye kayıt ediyorsa onun içine atsan görürmü dener misin veya steam Sol alt köşedeki oyun ekle diyip oyunu eklemeyi dene
  2. A

Rtx 5070 Sistem Nasıl?

16 ram yazıyor ilerde takviye isteyecektir almışken 32 olarak alsanız daha iyi değil mi aynı parayı zaten vereceksin ilerde kasa araştırdınız mı hava akışı nasıl hdd yoksa ssd çok az gibime geldi oyun yüklesen yarısı doluyor zaten
  3. A

Bu Zamanda DDR 4 Sistem Toplanırmı??

50 k çıkıyorsan ddr4 boşa yapmış olursun sürekli 4 olarak gitmen gerek bu fiyata 5 topla
  4. A

Arbg Kasa Renk Değiştirme Uygulaması

lighting bölümü var ordan değişmesi lazım
  5. A

Arbg Kasa Renk Değiştirme Uygulaması

oluyor mu bilmiyorum şu an signalrgb kullanıyorum ekranda Ambilight led var bunun içinde skydimo [H3 id=''][/H3]
  6. A

Csde İtemleri Nasıl Bıçağa Çeviririm ?

tek tek beklersin uzun zaman alır ayrıca ne kadar güvenilir olsada ben hiç bir siteye güvenmiyorum
  7. A

Oled Panelli 5060 Laptop 90k Alınır mı

90k sistem kur rahat et
  8. A

Steam 100 Dolar Nasıl Değerlendirilir ?

indirim gelince çoğu oyun %70 80 indirim oluyor oyun çeşiti yapabilirsin 5 6 tane alıp veya daha fazla bende toplayıp böyle yapıyorum 1778191540 zamanında aldm seçkin sayesinde 100 geçik oyun aldım kasa satarak şu an 3 hesap kasıyorum çok vermese de indirim olunca oyun çektiriyor
  9. A

Discord nitro alamıyorum

başka kart dene
  10. A

20 Bin TL Ye Bu 2.El Sistemi Alıcam İyi mi.

aynı fiyata vereyim 10k daha koyarsan 4000 serisi toplayabilirsin
  11. A

3060 intel i5 11400f 2x8 ram 1 tb hd ddr4 çalışıyor sistem güncelledim için satıyorum
  12. A

istanbul avrupa yakası
  13. A

gel 3060 lı sistem vereyim
  14. A

Yaş 30 dan sonra yeni PC alım heyecanı

sadece oyun odaklı olcaksa rx ekran kartı iyidir ssd yükseltmeni tavsiye ediyorum benim de 1 tb şimdi iki oyun yüklüyorsun doluyor ana kart 4 slotlu olması güzel ilerde takviye yapılabilir
  15. A

68000 TL'ye 7500F+5060 Ti Sistem Almalı mıyım?

hayır tabi ki zaman varken al sdd yükselecek diyorlar belki bu fiyata daha bulamazsın
Geri