Arvel isimli üyenin son içerikleri

1. A

Steam İndirme Hızı Sorunu

denemen lazım benim de steam da oluyordu silip tekrar yükledim olmadı gelen kabloyu bilgisayardan çıkar biraz bekle geri tek sisteme reset at
  2. A

modemi kapat 2 3 dk dur geri tak sisteme gelen kabloyu bilgisayardan çıkar geri tak sisteme reset at dene bakalım olmadı modeme reset at fabrika ayarlarına dönsün
  3. A

bilgisayardan Ethernet kablosunu çıkarıp taktım uzun zamandır devmlı takılı duruyordu Windows Üzerinden şu ayarları yaptım daha sorun yaşamadım hocam denemekte fayda var belki çözüm olur yardımcı olursa yanıt verebilirsin başkaları da fayda görsün ağ ve paylaşım merkezi açalım başlangıç...
  4. A

Öncelikle selamlar bende 1000 Mbps kullanıyorum önce steamm de çok sık olmaya başlayınca defalarca modemi kapattım 1 2 dk içinde geri açtım bazen düzeliyordü sorunu halletim mi
  5. A

Steam ve Epic Games Üzerinde Düşük İndirme Hızı

Başlat menüsünden ağ bağdaştırıcınızı açın, 'Yapılandır'a tıklayın Üst sekmeden gelişmiş sekmesine geçiş yapalım Özellikler listesinden hız ve çift yönlü (Speed & Duplex veya Link Speed) ayarını bulun. Değeri Otomatik Anlaşma (Auto Negotiation) yerine 1.0 Gbps Tam Çift Yönlü olarak seçin ve...
  6. A

Steam ve Epic Games Üzerinde Düşük İndirme Hızı

bende 1000 Mbps kullanıyorum önce Ethernet Windows Üzerinden 1 Gbps Ayarı yaptım çok sık olmaya başlayınca modemi kapattım 1 2 dk içinde geri açtım bilgisayara gelen Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar taktım düzeldi bir haftadır daha görmedim
  7. A

77 Bin TL Eder mi İkinci El 2 Ay Kullanılmış

ekran kartı yok çok pahalıya geliyo gibime geldi daha onuda alacaksın
  8. A

Çözüldü✓ Nvıdıa Ekran Kartı Seçimi: RTX 5070 mi RTX 5060 Ti mi?

alma imkanın varsa 5070ti al 5070 kullanıyorum evet kötü bir kart değil ama avatara oynu oynuyorum Vram yetmiyor
  9. A

Steam Hesabımda Başkası Oyundaydı Ne Yapmalıyım

Kaspersky iyi diye biliyorum
  10. A

Steam Hesabımda Başkası Oyundaydı Ne Yapmalıyım

öncelikle ayarlardan steam e ekli olan e postaya bak tanımadın varsa kendi gmailini ekle şifre değiştir steam guard aktif et bundan sonra sürekli giriş yaparken steam guard telefonuna onay gönderecek internete olan yerlere steam ile giriş yapma ve hile kullanmış dedin yazmana gerek yok olmuş...
  11. A

007 First Light Ghost Of Tsushima

arkadaşlar angisini alayım 5 dolar oynuyor araların da 007 First Light Ghost of tsushima
  12. A

Steam Sepeti $180'a Almaya Değer mi?

sadece kasa odaklı bakma şans oyunu olduğu için 70 dolarlık item de atıyor
  13. A

evet alabilirsin zaten oyun sana üst üste vermiyor kasayı aldıktan sonra 5 gün veriyor hatta şu an 2 hesap kasıyorum 3 4 e çıkarma planım var
  14. A

özelden yazailirsen daha detaylı anlatabilirim
  15. A

doğru ama fakat içiniz de almak isteği varsa yaz indirim de almasan yine sonbahar da almak isteyeceksin kendine cs2 seçkin açıp ufakta olsa destek sağlayabilirsin
Geri