ustam öncelikle teşekkür ediyorum dediğiniz oldu ama sahneye tuş atama kısmını bulamadım birde obs kullanıyorum ondan kaynaklanmış olabilir mi önerdiğiniz var mı?
1715195036
çok araştırdım alakalı bir şey bulamadım onca kelime türetip aradım eş değer bir sonuca varamadım maalesef
merhaba ben yayın içerisinde komik video veya başka bir video içeriği koymak istiyorum tuşa bastığımda onu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz tolunayın araya koyduğu kesitler gibi
ustalar selam bende iphone 5s var lakin icloud unutulmuş açılmamakta,bir kaç yerden araştırdım denedim ama geneli para istemekte sizlerinde bildiği ücretsiz yapabileceğim bir yol yer var mıdır teşekkürler
hocalarım bende leptop var ssdim 128 gb yenisini almak istiyorum,msı spatium m450 buldum fiyatı da makul sizce alınır mı yoksa neredeyse aynı fiyata daha iyisi var mıdır?
merhaba arkadaşlar ben ps5 alacağım birde yanında fc24 ama oyunun altında Çevrimiçi oynama için PS Plus gereklidir yazmakta bu ne demek tam olarak, ps plus almadan fc24 ultimate time oynayamaz mıyım demek oluyor hocalarım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
hocam yeterki açsın içimdeki fifa hevesi yakıp kül ediyor içimi yeterki bir ihtimalim olsun,hocam ama anlamadığım sistem idare eder bir biçimde ama nasıl açmaz bi 30 fps açsa bile kafi
heves ettim fc24 aldım çift ekran kartım var intel hd grapichs 530 birde gtx 960m lakin fc24 açmaya çalıştığımda açılıyor 1-2 saniye sonra siyah ekran gelip hata vermeden ea'ya atıyor,videolar ve forumlara baktım denedim hiç biri işe yaramadı acaba sorun nedir birde can you roon it sitesinden...
reisim keşke açılsa 40 fps ne olursa olsun yeterki açsın ama açmıyor işte başlatıyorum 2-3 saniye siyah ekran sonra kapanıyor varmıdır hal çaresi hocam