arze isimli üyenin son içerikleri

1. A

Tv önerisi yapar mısınız

Lg'nin oled tv'lerine bakabilirsin bende 55 inc oled lg tv var led tv'den geçince film izlemiyormuşum ben dedirtti cidden oled çok farklı bir teknoloji ama kullanımına dikkat etmen lazım cihazı açık unutup ömrünü kısaltmamaya dikkat etmen lazım. oled ömrü led kadar değil ama dikkatli kullanırsan...
  2. A

Mikrofon önerisi yapar mısınız

hyperx quadcast var bende zamanında 1500 tl'ye almıştım 4 yıl falan oldu sana hyperx solo cast önerebilirim 2200 tl falan fiyatına göre işini görebilir diye düşünüyorum inceleyip bakabilirsin.
  3. A

Öneri 6k bütçe mouse önerisi

kendi kullandığım mouse'u önerebilirim fiyat olarakta çok daha ucuz ama emsalleri zaten piyasada 6-7 k civarlarında. Blitz ultimate 8k wireless
  4. A

3k kablosuz mouse önerisi.

Blitz ultimate kendimin de kullandığı bir mouse ben çok memnunum 3000 bin tl'nin biraz üstünde ama almak istiyorsan bu fiyata sanırım alabileceğin en iyi fare.
  5. A

4-5k arasi mouse önerisi lazim

Blitz 8k ben bu mouse'u aldım 1 ay önce inceleme videoları da çıkmış göz atabilirsin güzel cihaz.
  6. A

OYUNCU KOLTUĞU VEYA OFİS KOLTUĞU ÖNERİR MİSİNİZ

KL-R67 bu da olabilir ama stok kalmamış. Ben de kl-r59 var gayet memnunum, ki bu fiyat bandında alınan bir koltuktan nasıl bir beklentiye giriyorsun anlamadım. Üstüne oturacaksın yani masaj, ısıtma falan gibi bir beklentin yoksa artık bu fiyatlar normal.
  7. A

OYUNCU KOLTUĞU VEYA OFİS KOLTUĞU ÖNERİR MİSİNİZ

arkadaşın önerdiğini alacağıma KL-R64 bunu alırım.
  8. A

Şarkı önerir misiniz?

Dünya'nın sonu geldiğinde kesinlikle dinlemen gereken o şarkıyı buraya bırakıyorum :)
  9. A

Ssd önerir misiniz??

crucial plus göz atabilirsin 6500-8000 okuma yazma hızı var ve 1 tb fiyat olarak güzel olduğunu söyleyebilirim.
  10. A

4-5k arasi mouse önerisi lazim

kendim şahsen kullandığım canım blitz ultimate 8k wireless mouse'umu önerebilirim. Fiyatı 3700 civarlarındaydı en son çok kullanışlı ergonomik bir ürün çıkarmışlar, ellerinin kaymaması için kauçuk tutacak falan gönerdiyorlar yanında, fps oyunları seviyorsan işini görür rainbow six siege'de esip...
  11. A

Maksimum 700tl klavye önerisi lazım. Koyduğum klavye nasıl

K9 klavye bir göz at bakalım yorumları fena değil fp bir ürün gibi gözüküyor.
  12. A

Oyuncu koltuğu önerisi

Kumaş oyuncu koltuğu buna bakabilirsin eğer ki bu suni deri istiyorsan https://www.rampage.com.tr/collections/oyuncu-koltugu/products/rampage-kl-r45-massive-siyah-oyuncu-koltugu ''aynı marka bunu deneyebilirsin. Ben ofis ortamina alışık olduğum için suni deri kullanıyorum, koltuk gayet rahat ve...
  13. A

Ryzen 5 5600X için sıvı soğutucu önerisi

Helios Sıvı soğutucu buna da göz atabilirsin kankacım işini gayet görür diye tahmin ediyorum.
  14. A

1.000-2.000 TL Mekanik klavye önerisi

ben membran kullanıyorum ama kuzenimde bu klavye var, https://www.rampage.com.tr/collections/oyuncu-klavyesi/products/yoru-tkl-pro-siyah-gri-2-4ghz-bt5-0-type-c-5-baglanti-outemu-red-swich-q-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-rgb hissiyat olarak keyifli bir deneyim sunuyor.
  15. A

Klavye mouse önerisi

arkadaş gibi ben de rampage kullanıyorum ben de şu set var...
Geri