asaf0_00 isimli üyenin son içerikleri

1. asaf0_00

Ekran Kartı Fanım ile Ön Cam Arasında Az Bir Boşluk Var

Evet ben yapmaya çalışıcam en azından deniycem olmazsa yeniden başlık açarım 🤒 biraz cesaret geldi
  2. asaf0_00

🤕tamamdır sağolun sizi yordum 1788033592 Ya araştırdım ama korkuyorum bozulur diye normal değil mi bu sen korkmuyo musun
  3. asaf0_00

Para biriktirdim aldım belli olmuyor mu 😅
  4. asaf0_00

Farketmedim ya tamam deniycem 😖 sağol 1788032576 Yani riser satmak için bana o adam yalan söyledi... Tamam ben riserı çıkartıcam yada çıkartırıcam bilgisayar için daha sağlıklı olur sanırım 1788032680 Sizce şurası sorun çıkarır mı sıvı soğutmanın borusu girmesini engeller mi?
  5. asaf0_00

Ben de öyle düşünüyorum deniycem sanırım ama bu videoda da adam ekran kartını yatay sığdıramıyor sanırım cidden sığmıyor
  6. asaf0_00

Çok korkutuyor ne yapayım 🙁
  7. asaf0_00

Evet aynen öyle oluyo mezurayla ölçmek dışında bişy yapamadım şimdi de sinirlendim kutuya koydum ilk açılışında ekrana görüntü gelmiyo diye ağladım 🥲 o kadar beceriksiz ve cahilim soğukkanlı da değilim 1788030146 Ben Samsun'a götürdüm toplatmak için belki Tokat'ta biyere götürürüm yada...
  8. asaf0_00

Olabilir ama bilmiyorum tokatlı yada Amasyalı olan yok mu eve gelip yapabilecek montaj ücreti verebilirim 😅😭 1788029825 Pek anlamadım ama yapamam gibi geldi daha ekrana kartı TAKMIYOM
  9. asaf0_00

Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum sığar sanıyodum , yardım etmeye çalıştınız teşekkürler sabrınız ve zamanınz için
  10. asaf0_00

Zor görünüyor riser denilen şeyden çıkarıp takmak sonra güç kablosunu tam oturtmak☹️ popom yemez bunu yapmaya ama teşekkürler ederim🥲 1788027268 Siz hiçbir türlü sığmayacağını mı düşünüyorsunuz
  11. asaf0_00

Ya evde yapmak konusunda kendime hiç güvenmiyorum 1788026282 Ya bozarsam ? Hiç bilmiyorum nasıl yapılır 1788026462 Şu soğutma engel olmaz mı
  12. asaf0_00

Ben de bilmiyorum benimki quicksilver boşver ya Swift yazmamış en azından
  13. asaf0_00

Abi ben de bunu gördüm 😭😭😭 ama adam çok ciddiydi riser lazım diyodu
  14. asaf0_00

Lian li o11 dynamic mini v2 flow Msi b850 mortar wifi anakart xfx quicksilver 9070xt arctic liquid freezer iii pro 360
  15. asaf0_00

Birde testi yaptığımda Takamıyorum ben bunu bir mağzaya toplattım ve sığmadığını riser gerektiğini söyledi tuhaf değil mi nasıl sığmıyor anlamıyorum
Geri