ARCTIC P12 Pro PST diye bişy buldum pst denilen şeyler hepsini birbirine bağlayıp onu da tek pinle SYS_FAN lardan herhangi birine bağlasan sorun olur mu mesela kasanın alt tarafı için 3 fan birleştirsem ve sys 1 e taksam , ön taraf içi 2 fan birleştirip sys 2 ye taksam egzoz fanı da tek başına...
Kasa Lian Li O11 Dynamic Mini V2 ve 5 tane intake 1 tane egzoz fandan oluşacak (su soğutma hariç) psu olarak Lian Li Edge 1000w alıcam 4 fan için soket var ama geri kalan 2 tanesi nasıl olcak bilen yardım edebilir mi
Anakart MSI MAG B850M Mortar Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Fan olarak Arctic...
Yine ben ve bilgisizliğim 👋🏻😭 merhaba arkadaşlar yt'den videolar izliyorum ama kablolama ve kablo türlerini çözemedim 2x8 6+2 falan çok karmaşık geliyor yardım eder misiniz
xfx quicksilver radeon rx 9070 xt almıştım ve Lian Li Edge1000 PSU almayı düşünüyorum ama yt'de bu kartın kablo türü...
E ATX VE ATX tarzı kasa araştırdım ama beğendiğim bir kasa bulamadım o yüzden pes ediyorum ve camlı kasa almaya karar veriyorum 😤
[H3 id='Lian+Li+O11+Dynamic+Mini+V2+almay+dnyorum+ama+birka+kafam+kartran+ey+var']Lian Li O11 Dynamic Mini V2 almayı düşünüyorum ama birkaç kafamı karıştıran şey var...
😭 ben hangi kasayı alıcam o zaman içinin fazla görünmesini sevmiyorum ve endüstriyel olsun istiyorum bütün kasalar akvaryum gibi camlı RGB de sevmiyorum 😤