Ryzen 7 7800x3d işlemcinin var ve kasa toplama sırasında sıra ramde
Tek slot 6000mhz 32gb cl30 ram almamda sorun oluşturur mu çünkü x3d işlemcilerin tek slot ramden fazla etkilenmediğini duydum bu doğru mu
Merhaba arkadaşlar sessiz swich bir klavye tasarlıyorum ama uyumlu olur mu size sormak istiyorum
Kemove K61 klavye alıp Outemu Peach V3 Silent Sessiz Switch takmak mümkün olur mu ve sonra tuş olarak Wuque Studio MCAPS Alüminyum Tuş Takımı takıcam
Yardım edebilir misiniz
lian li o11 dynamic mini v2 için lian li edge 1000w almayı düşünüyorum ama gereksiz pahalı geliyor bu kasaya sığacak iyi kalitede f/p bir psu önerir misinix
ARCTIC P12 Pro PST diye bişy buldum pst denilen şeyler hepsini birbirine bağlayıp onu da tek pinle SYS_FAN lardan herhangi birine bağlasan sorun olur mu mesela kasanın alt tarafı için 3 fan birleştirsem ve sys 1 e taksam , ön taraf içi 2 fan birleştirip sys 2 ye taksam egzoz fanı da tek başına...
Kasa Lian Li O11 Dynamic Mini V2 ve 5 tane intake 1 tane egzoz fandan oluşacak (su soğutma hariç) psu olarak Lian Li Edge 1000w alıcam 4 fan için soket var ama geri kalan 2 tanesi nasıl olcak bilen yardım edebilir mi
Anakart MSI MAG B850M Mortar Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Fan olarak Arctic...