asaf0_00 isimli üyenin son içerikleri

1. asaf0_00

X3d İşlemci Tek Slot Ram

Ram almak bu kadar zor olmamalı ya
  2. asaf0_00

X3d İşlemci Tek Slot Ram

Patriot ram ile msi b850 mortar uyumlu mu çünkü anakart ram uyum listesinde sadece Kingston ram uyumulu görünüyor
  3. asaf0_00

X3d İşlemci Tek Slot Ram

Bunun yerine Kingston'un 1x32 6000mhz cl30 ramini almak mantıklı olur mu ve niye bu kadar fiyat farkı var biri 32k biri 25k
  4. asaf0_00

X3d İşlemci Tek Slot Ram

Aslında x3d aldığımda bu özelliği bilmiyordum sonra öğrendim çok gğzel bi özellik bence kullanmak istiyorum zararı olur mı
  5. asaf0_00

X3d İşlemci Tek Slot Ram

Teşekkürler peki önerebileceğiniz bir ram var mı 25-30 k bandında
  6. asaf0_00

X3d İşlemci Tek Slot Ram

Ryzen 7 7800x3d işlemcinin var ve kasa toplama sırasında sıra ramde Tek slot 6000mhz 32gb cl30 ram almamda sorun oluşturur mu çünkü x3d işlemcilerin tek slot ramden fazla etkilenmediğini duydum bu doğru mu
  7. asaf0_00

Sessiz Switch Klavye Tasarlamaya Çalışıyorum

7000 e kadar yolu var
  8. asaf0_00

Sessiz Switch Klavye Tasarlamaya Çalışıyorum

Merhaba arkadaşlar sessiz swich bir klavye tasarlıyorum ama uyumlu olur mu size sormak istiyorum Kemove K61 klavye alıp Outemu Peach V3 Silent Sessiz Switch takmak mümkün olur mu ve sonra tuş olarak Wuque Studio MCAPS Alüminyum Tuş Takımı takıcam Yardım edebilir misiniz
  9. asaf0_00

Alternatif Psu Önerisi Yardım

lian li o11 dynamic mini v2 için lian li edge 1000w almayı düşünüyorum ama gereksiz pahalı geliyor bu kasaya sığacak iyi kalitede f/p bir psu önerir misinix
  10. asaf0_00

Bileşenlerime Uygun Ram Önerisi

11. asaf0_00

6 Tane Fan Bağlıycam ama Anakartta 4 Sys_Fan Var Ne Yapılmalı

ARCTIC P12 Pro PST diye bişy buldum pst denilen şeyler hepsini birbirine bağlayıp onu da tek pinle SYS_FAN lardan herhangi birine bağlasan sorun olur mu mesela kasanın alt tarafı için 3 fan birleştirsem ve sys 1 e taksam , ön taraf içi 2 fan birleştirip sys 2 ye taksam egzoz fanı da tek başına...
  12. asaf0_00

Teşekkürler öğrenmeye çalıyorum bunla ilgili rehber olmadığı için zor oluyor
  13. asaf0_00

Teşekkürler Bu uçları her fanda oluyor mu 1782988536 İsmini yazsan link açılmıyor bende
  14. asaf0_00

Önerdiğiniz bi marka model var mı 1782987651 Ve kadar RGB olmayacak RGB soketleri boş kalırsa bişy olur mu
  15. asaf0_00

Kasa Lian Li O11 Dynamic Mini V2 ve 5 tane intake 1 tane egzoz fandan oluşacak (su soğutma hariç) psu olarak Lian Li Edge 1000w alıcam 4 fan için soket var ama geri kalan 2 tanesi nasıl olcak bilen yardım edebilir mi Anakart MSI MAG B850M Mortar Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Fan olarak Arctic...
Geri