Asam.GL isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Samsung Buds FE 1.399 TL

Almaya çalıştım 2 3 sefer ama alamadım. Ödeme işlemi gerçekleşmiyor.
  2. A

nasıl hazır cevap ve esprili olunur?

Çevrendeki insanlara karşı güler yüzlü olup onları dinlediğini ve fikirlerine değer verdiğini hissettirmek ve her zaman kendin olmak bence bir insanın yapabileceği en güzel şeydir. Bu hem senin kendine hem de insanların sana saygı duymasını ve sana değer vermesini sağlar. Bu komiklik yapmamak...
  3. A

death stranding alabildiniz mi

Direkt kütüphaneni göremezsin ama aşağıdaki adımları izlersen hesabına bedava veya para ile aldığın herşeyi görebilirsin. Anasayfada aşağıdaki adımları takip et: Sağ üst köşedeki üç çizgi > İsmin > Hesap > Sol üst köşedeki geri tuşu > İşlemler
  4. A

Xbox gamepass 3 yıl 585 lira

Eğer şuanda bir aboneliğiniz varsa bunu iptal etmeyi düşünüyorsanız bu fırsattan yararlanmak için yazdıklarımı mutlaka okuyun. Ben şöyle bir olay yaşadım: Bir iki gün önce 950 TL'ye 3 yıllık alma taktiğini yaptım. O taktik şu şekilde. Siteden 3 aylık xbox live gold alıp otomatik aboneliği...
  5. A

Ana Konu 🍁Steam Sonbahar İndirimleri MÜKEMMEL Oyun Önerileri! (22-29 Kasım)🍁

Düşmez kanka büyük ihtimal, yapımcı firma amiral gemisi oyunlarına indirim yapmamakla ünlüdür. Elden ring price history yaz Google'a bak hiç indirime girmiş mi. Diğer oyunlarında fiyat geçmişlerini bu şekilde görebilirsin.
Geri