Sağolun geri dönüşler için, belki yazan kişi oyunlardaki sıcaklıktan bahsetmiştir ya da ben yanlış görmüşümdür. Bu durumda bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Hayırlı günler
Forumda bir yerde görmüştüm, sıcaklık bu şekilde normal diyorsanız böyle kullancam değilse söküp macunu yeniliyecem dostum. Yapmam gereken bir fan ayarı vs var mı varsa onuda yapayım
vidanın sonuna kadar sıktım, jelatin söküldü, termal macun içinden çıkanı kullandım ve tek nokta sıktım cinebench testi yapmadım şuan oyun kuruyorum repack ve sıcaklık bu şekilde zararı olur mu ?
Selamlar sistemi yeni topladım, Termal macun nohut büyüklüğünde tek nokta sıkıldı. Forumda birisi aynı kombinasyona 60 derece yazmış kasa zoko amirak dk 431. Daha düşük olmalı değil mi ?
87 dereceyi gördüm.
nasıl olsa 24 sıralama olduğu için o şekilde üstlere gelmeyecek yerleri yazmakta bir sakınca yok. diyelim kardeşin tıp gelmesini istiyor en düşük puanlı tıpları ilk üçe yazabilirsiniz ayrıca kesin gelir bu dediğinizin sonrasında ki ilk yeride dikkat ederek yazmanız lazım.