Asdali isimli üyenin son içerikleri

1. A

mouse önerisi 2500 civarında cs vs oynamak için

2500 bandında cs vs oynamak için mouse önerisi alabilirmiyim internetten bakıyorum ama çok anlamadığım için seçemedim
  2. A

Pc ami hatası veriyor yardımcı olabilirmisiniz

Pc m açılırken ami hatası veriyor yeninden başlattığımda düzeliyordu şimdi ise fanlarım boştayken dahi aşırı hızda çalışıyor yardımcı olabilirmisiniz pek fazla bir bilgim yok elimle anakarta dokunduğumda boştayken dahi aşırı ısınmakta
  3. A

4070süper 1080p dar boğaz yaparmı

Nasıl iade talebi oluşturabilirim bulamıyorum bir türlü
  4. A

Kral cevap verdiğin için teşekkür ederim ayrıca monitör sıfır kullanmadım bilmeden direk almıştım itopyadan iade edebilirmiyim daha 5 6 gün anca olmuştur kutusunda yatıyor
  5. A

4070süper 7500f 1080 p monitörde dar boğaz yaparmı msı mag275f modeli sıkıntı olurmu
  6. A

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

İşletim sistemine 4 bin felanda vermek zorunda kalacağım ama
  7. A

Hocam itopyada hazır sistemlerde heralde işletim sistemi kurlu geliyor ekstra para vermemek için hazır olsa iyi olur artı çok fazla bilgim olmadığı için toplama yapmak beni aşar gibi şuanda hazır sistemler pek cazip gelmedi acaba ramazanda gelirmi
  8. A

30 35 bin arası oyun oynamalık hazır sistem olur toplama olabilir hazır sistem alıp ekleme çıkarma yapabiliriz önerin nedir bana ?
Geri