Arkadaşlar selam ben bisiklet arıyorum ikinci el ya da sıfır bir bisiklet farketmez.Lütfen 5 bin lirayı çok geçmeyin birde Ankarada önerirseniz çok iyi olur
Arkadaşlar selam arkadaşım bana spiderman oynamam için epic hesabını verdi arkadaşım türkçe yama yapmamış fakat ben yapmak istiyorum ben yaparsam dosyalarda bozulmalar olurmu
Arkadaşlar monitörüm dvı çıkışlı ama alacağım ekran kartı 6700 xt ve galiba desteklemiyo birde monitörde vga da var ama onun kablosu yok dvı yı hdmı yapabilirmiyim adaptör falan?
Pardon hazır sistem vardı 6800 lu 25 bin TL ye sisteme baktım anakartida a520
1691674210
Hocam 4060 da VRAM 8 o sıkıntı
1691674245
Hocam AMD de guncelliyor ve bence uzun ömürlü
Hocam Nvidia düşünmüyorum oyun odaklı olacağı için ve 6700 xt 3060 ti da oyun olarak çoğu oyunda daha iyi ve fiyatı 24 bin TL 1 bin TL ekleyip 6800 ekran kartlı sistem toplanabilir.
https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4
Arkadaşlar sistemde değiştirdiğim parçalar anakartı b550 cpu yu fps birde ekstra id cooling işlemci soğutucu ekledim ssd de kendimi takicam Samsungun kasayı bilmiyorum sistemi oyun için ve valorant videoları için alacağım nasıl? He birde sistemin fiyatı...
Anladım hocam o bu sistem işte sadece dün 300 stok vardı indirimde ama ben şimdi sistemin aynısıni tek tek topladım yükseltiğim parçalar ile 23616 TL oluyor sitede 22600.
Merhaba arkadaşlar 7 gün sonra falan bu sistemi alıyorum ama sizce bu sistem beni uzun süre idare ederim YouTube video arada atarım valo videoları falan yayın açmam sadece discorda yayın falan açarım uzun ömürlü olurmu sistemde soğutucuyu ekledim analartida b550 yaptım kasayida değiştirdim sizce...