İnstagramda birkaç sayyfa çıktı önüme steam key satıyolarmış yorumlar da baya iyi bu sistem nasıl oluyor anlamadım 100 tl ye istediğim oyunun keyini yolluyolarmış nasıl bu kadar pahalı oyunları ucuza satıyolar alsam steam hesabıma bir şey olur mu?
rx6600
1755278741
Ama önceden de bu sürüm vardı o zaman sıkıntı yoktu şuan herhangi bir oyuna girdiğim anda mouse hareket ettiremiyorum kasmaktan
1755279022
Şuanda bu geliyor ekrana oyun açmaya çalışınca
Selamlar, dün amd driverlarını kurmuştum kurduktan sonra pc ye bir şeyler oldu 1 hafta önce format atmıştım formattan önce de driverlar vardı bi sorun yoktu fakat dün kurduğumdan beri bilgisayarım hiç akıcı değil masaüstünde bile kasıyor biraz oyunları hiç söylemiyorum bile full kasmaya başladı...
Merhaba vakıfbank kredi kartıma 669 TL kart aidatı gelmişti ben de sorun olmasın diye ödemiştim fakat iade edilebildiğini öğrendim nasıl geri alabilirim?
20klık vozol almayı düşünüyorum 3 çeşit var gördüm hangisi daha mantıklı ve daha çok dayanırsa onu almayı planlıyorum ben gear power düşünüyorum ama bilgisi olan varsa tavsiye verirse sevinirim
Vista mı? star mı? gear power mı?