aselimks02 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Anlık FPS Drop Sorunu

Bende de bu problemler oluyor benim sisteme de buna yakın çözüm bulursan beni de aydınlatır mısın
  2. A

Fps ve fps drop sorunu

sistemimde 4060 ti ve ryzen 5 5600 var fakat hogwarts legacy veya the last of us 2 gibi yüksek oyunlarda milletin genel olarak aldığı fps i alamıyorum ve genel olarak fps drop yiyorum sistemi yeni almadım yaklaşık 2 senedir bende fakat önceden çok gözüme çarpmıyordu şimdi bakıyorum aynı...
  3. A

yeni sistemde grafik problemi

aga diğerlerinde dlss bozuyormuş 1694941345 at kanka
  4. A

yok hocam böyle olurmu önümde hareket edeni göremiyorum yayın izlerken bile daha iyi görüntüsü var pubg nin
  5. A

kanka 4060 ti var bende ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. bir tek pubg de oldu böyle bişey
  6. A

buyur bro bak
  7. A

samsung odyssey g5 2k olduğuna eminim
  8. A

atamıyorum site büyük dosya diyor. 1694730769 ama büyük bi bozukluk var yani yakınlaştırınca pikseller gözüküyor
  9. A

1694729557 ryzen 5 5600 rtx 4060 ti 16 gb ram
  10. A

kapalı
  11. A

yeni bir hazır sistem aldım.rdr 2, god of war, uncharted ve pubg yükledim hepsi de yüksek grafik 2k ayarlarda . fps imde bir sıkıntı yok ama grafikler çok düşük gibi geldi.mesela pubg de ayarlar ultrada 2k görüntü 2 metre ilerisi blurlu gibi çok kötü bir görüntü var düşman görülmüyor.problem...
Geri