TKFEN hissesi adeta göz kırpıyor bana :D Dip seviyelerde seyrediyordu, şuan sanki toparlanma sürecine girmiş gibi, bilemedim doğrusu... Zaten bugün de tavan...
Benim program en sonki dip seviyeyi tespit etmiş TARKM hissesinde ama genel tarama yaptırmadım, şuan da yükseliş eğilimi hala devam ediyor, diyor... TARKM...
Klavye ön kasa kapağına plastik yedirme filansa yani vidalı sistem değilse mecbur yedek parça alıp takmak gerek, evde onun tamiri ve temziliği olmaz. İlla...
Bak doğru diyorsun ama ne kadar araştırsan da özel teknik servislerden adam akıllı biri çıkmaz, hepsi bir yerden vurur, garantisi var ya işte belki anakart...
Bu arada özel teknik servise verince garanti bozulur büyük ihtimalle !!!
Garantinin bozulmaması için ben özel teknik servise vermezdim açıkcası, servis...
Özel teknik servis olayında kuytu köşelerde kalmış, basit hiç bir servise verme, gözünün önünde de tamir yapmazlar... Bari tüm ayrıntılarla fotoğraflarını...
Hocam kardeşimin eli çarpmış çok normal olabilir bunda sorun yok ama marka da yeni sayılmaz ana şirket EXA yılları firması diye biliyorum
1770193553
Hocam...
Ben daha önce kola döküp sonra da servise verenini görmedim zaten firma yeni idi sanırsam, doğal olarak o kısmı bilmek çok zor yani... Ben bilgisayar...