Öyle bu fiyata rahat 3080 bulunuyor, 4060ti bulunuyor. Üstüne biraz ekleme yapsan 4070 alıyorsun. Millet fırsatçı olmuş. Ya şunların eline düşsen diri diri...
Doğru hocam. Detayına bakmamıştım 2 yi görünce şaşırdım. 2 ile windows zor açılır :). Üstelik normal disk. En az 120 lik bir ssd ve en az 4 ram gerekir...
İyi de ilandakinde zaten SDD yok ki, düz hdd var. ssd siz fiyatı o civarda çekiyor... Ben kendi donanımlarımı zaten eklediğimde fiyat anca 2000 TL filan...
Aşağıdaki mini mini bilgisayarı ben işlemcisiz 400 TL ye aldım, 200 tl ye de işlemci aldım, bir 120 gb lık ssd taktım (vardı zaten), 8 gb ram yaptım (vardı...
O klavyelere o paralar verilmez, ikinci elde makul fiyatlardaki değerlere baktığında yarısından bile ucuza satılmalılar. Hatta ben logitech K360 UNİFİYN...
Dolandırıcı bir kaçı, dükkan sahibi ölücü tipler filan var... Alırken fiyatı öldürebildiği kadar öldüren, sattığında ise şişirebildiği kadar şişirip kitleme...
Kablo ısınmıyorsa sıkıntı yok, eğer kablo aşırı ısınıyorsa prizden yüksek akım çekiyor demektir. Zaten bu ısıtıcılar yüksek akım çekerler.
Bir de fanlı...
O piller öldü bil... Yeni adaptör alsan bile şoklanmış pillerin ömrü kısa olur. Sakın pilli alet edavatların orjinal volt ve akım değerlerinden farklı şarj...
GPU Gücüyle alakası yok konu video sıkıştırması (BİTRATE) YOUTUBE VB PLATFORMLARDA KARANLIK SAHNELER özellikle IPS paneller de bloklaşma yapabilir oyunlar...
Mağazadan aldığınız için haklı bir sebep yokken iade edemezsiniz, internetten aldığınızda koşulsuz 14 gün içinde iade hakkınız olurdu. Siz yine de Ticaret...